Bartek85 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 witam. mam do kupienia w dobrej cenie podobno oryginały ale to ET wydaje mi się podejrzane
Bulczas Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Zobacz czy mają wybity znaczek audi i numer katalogowy i po kłopocie
Bartek85 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 ORI z RS6 9Jx19 ET35 5x112 ale to są 18" - przepraszam zapomniałem dopisać jeszcze słyszałem że te Ronale są cholernie ciężkie? mógłby się ktoś wypowiedzieć kto na nich jeździ czy czuć dużą zamułkę auta?
KOval81 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Felgi są strasznie ciężkie, bo ważą po 13,6kg/szt chyba, + masa opony. Najbardziej czuć ich masę, jak koła spadają z krawężnika, albo wpadasz w solidny dołek, czy koleinę - plusem jest to, że są praktycznie niezniszczalne i mega mocne Co do zamuły, to do zimowych 15" jest różnica wyczuwalna... :> Ori RONAL RS6 18x8" mają ET43[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 11:05_________________________________________________jesli potrzebujesz, to mam taki komplecik do sprzedania w dobrej cenie
Rekomendowane odpowiedzi