Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[Newbie] Kujawsko-pomorskie

Gość -makaveli-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Siemanko :hi:

:siema: zapraszamy na spoty :oczko:

Opublikowano

Powitać, Inowrocław się kłania :decayed:

Opublikowano

Witam serdecznie fanów Audi A4:)

Opublikowano

witam wszystkich, wybaczcie głupie pytania, auto jest mężowskie ;)

Opublikowano

Siema :)

Opublikowano

Cześć, dziś odbieram moje A4 B5 ;) Jestem z Bydgo, ale już niedługo mam nadzieję ulokuję się gdzieś na peryferjach.

Pozdrawiam wszystkich!!!:a4fan:

Opublikowano

siema

Opublikowano

Witam Kolego ;)

Opublikowano

Witam!

Michał, Inowrocław, w posiadaniu A4 B6 1.9 TDI AVB do zobaczenia na spotach koledzy :a4fan:

Opublikowano

Witajcie ? jestem świeżo po wymianie membrany w audi a4 b6. Jeżeli ktoś by miał problem z zakupem części podaje namiar Na gościa,który posiada część : 887-113-114 ?

Opublikowano

Cześć ✌️

Tu Toruń. Od października jestem posiadaczem b6 w Cabrio. Jest to w sumie mój 2 VAG o ile golfem 3 można się chwalić ? ogólnie audi mega autko mimo że zawsze byłem "mercedesowcem". 

Audika ma parę rzeczy do zrobienia, głównie detaling ale i tak uwielbiam to auto❤️ 

Z miłą chęcią zagoszcze na jakimś spocie?

Opublikowano

B6 Cabrio ❤️ już Cię lubię :decayed: na pewno na wiosnę się coś ruszy, zapraszamy :)

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jedrekx napisał:

B6 Cabrio ❤️ już Cię lubię :decayed: na pewno na wiosnę się coś ruszy, zapraszamy :)

Pierwotnie miało być e46 cabrio ale gdy tylko zobaczyłem a4 to się zakochałem ❤️

Edytowane przez pawlak905
Opublikowano

nie dziwię się, miałem ponad 3 lata i dobrze wspominam ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja mam B6 Cabrio także od końca października  

Jak masz ochote to w najbliższą sobote jest wypad pod Poznań na otwarcie sezonu Cabrio ? 

No i zapraszam do grupy - https://www_facebook_com/groups/122552371796644/ , w zakładce "czaty" znajdziesz nasz regionalny odnośnie sobotniego wyjazdu, szału nie ma, w regionie kabrioleciarze śpią ?

(z linku do FB zamień podkreślniki na kropki, inaczej nie mogłem zamieścić tu linka)

Edytowane przez -Wookie-
Opublikowano
W dniu 26.03.2019 o 11:07, pawlak905 napisał:

Pierwotnie miało być e46 cabrio ale gdy tylko zobaczyłem a4 to się zakochałem ❤️

heh, własnie widzę, że mamy nawet takie same motory ?

Opublikowano
5 godzin temu, -Wookie- napisał:

Ja mam B6 Cabrio także od końca października  

Jak masz ochote to w najbliższą sobote jest wypad pod Poznań na otwarcie sezonu Cabrio ? 

No i zapraszam do grupy - https://www_facebook_com/groups/122552371796644/ , w zakładce "czaty" znajdziesz nasz regionalny odnośnie sobotniego wyjazdu, szału nie ma, w regionie kabrioleciarze śpią ?

(z linku do FB zamień podkreślniki na kropki, inaczej nie mogłem zamieścić tu linka)

Z miłą chęcią wybrał bym się jednak w sobotę zmiana lampy prawej bo ta to co najwyżej na zabranie dowodu się kwalifikuje, oraz wymiana plynu wspomagania. 

5 godzin temu, -Wookie- napisał:

heh, własnie widzę, że mamy nawet takie same motory ?

Widocznie to dobre silniki skoro je wybralismy?