Gumak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, już trochę na forum jestem, ale tu się nie przedstawiłem, więc postanawiam poprawę i witam jeszcze raz serdecznie wszystkich Latam A4 B5 temacik już mam założony Pozdrawiam
spideros Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich z naszego pieknego regionu, mam na imie Radek i jestem szczesliwym posiadaczem kolejnego Audi:wink:
salmooo Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Siemka Łukasz z Lubicza wcześniej Passat b5fl teraz jeżdżę audi a4 b6 1.8t kombi Pozdro
Maniu. Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Cześć cześć Mimo, że siedzę już jakiś czas na forum jeszcze się tu nie przywitałem, ale lepiej późno niż wcale Mateusz, okolice Złotnik Kuj., mój pierwszy bolid b5-tka w sedanie, zaprzęgnięta w stado 125 dzikich ogierów Mimo że to ulep do generalnego remontu nie zniechęcam się Pozdrawiam.
musti Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Siemanko wszystkim . Jestem tutaj nowy i miło będzie Was poznać
ksiaze Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 hej Adam, miło mi poznać zapaleńców czterech kółek
PavełBdg Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Heja wszystkim ! Paweł z Bydgoszczy. W środowisku motomaniaka rozpoznawalny po ksywie Ciapek. Od paru miesięcy jeżdżę b6 , Pozdro i do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi