miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a tamte zostaja na zime ... ? sprzedane w kpl. w tym samym dniu w którym kupiłem nowe
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a tamte zostaja na zime ... ? sprzedane w kpl. w tym samym dniu w którym kupiłem nowe Biznesmen
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a tamte zostaja na zime ... ? sprzedane w kpl. w tym samym dniu w którym kupiłem nowe Biznesmen hehe - ale zostały w klubie [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2008, 09:04 _________________________________________________Właśnie się dowiedziałem że zawias mam 1BV czyli -30mm
Flyer Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No... tak jak mowilem. Nie dosc, ze kolor taki sam to jeszcze zawias mamy identyko
malik Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Fele bardzo ładnie komponują się z takim kolorem auta.
lukaszr Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No... tak jak mowilem. Nie dosc, ze kolor taki sam to jeszcze zawias mamy identyko Musicie dać sobie teraz buzi
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No... tak jak mowilem. Nie dosc, ze kolor taki sam to jeszcze zawias mamy identyko Musicie dać sobie teraz buzi z języczkiem
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zamykam Mironku nie zamykamy, czekamy jeszcze na: -lusterka chrom -listwy S4 -ledy malikowe a w serduchu: -GTRS eliminator kit :th: Potem będę mówił ci bracie No chyba, że juz teraz mogę ??
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zamykam Mironku nie zamykamy, czekamy jeszcze na: -lusterka chrom -listwy S4 -ledy malikowe a w serduchu: -GTRS eliminator kit :th: Potem będę mówił ci bracie No chyba, że juz teraz mogę ?? - lusterka chrom lub satyna :th: - listwy S4 :th: ( choć nie do końca jestem pewien że będą pasowały ) - ledy malikowe :th: jaknajbardziej :th: - GT3RS eliminator kit :th: jaknajbardziej :th: tylko najpierw sprawdzę na necie co to jest i gdzie się wsadza bo nazywa się fajnie
nies Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Witam "starszego brata" przepraszam że tak późno ale wciąż nie mogę ochłonąć i dojść do ładu ze wszystkim Pozdrawiam i gratuluję auta :th:
miro_x Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Miron napisz mi ile tam masz na szybkach przyciemnienia ewentualnie ile % przepuszczalności. Podoba mi się tak jak u Ciebie a nie chcę przesadzić i czarnej smoły zrobić.
miron78 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 Miron napisz mi ile tam masz na szybkach przyciemnienia ewentualnie ile % przepuszczalności. Podoba mi się tak jak u Ciebie a nie chcę przesadzić i czarnej smoły zrobić. kolego w pierwszym poście w " poczynionych modyfikacjach " jest podany rodzaj folii - jest to folia 3M FX35 - jeżeli za dużo Ci to nie pomoże, to mogę wykonać tel. do firmy która to robiła i zapytam o parametry o jakie pytasz
miro_x Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Dzięki Miron i wszystko jasne. Jakoś to przeoczyłem. . 35% - folia FX 35 Identyfikacja folii / Światło widzialne przepuszczone (%) Czyli 65% ściemy. I tyle chciałem wiedzieć. :th: :th:
Dexter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 na tych felgach wygląda super ,do avanta najlepszy wybór
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 koledzy w 1 poście fotki z dzisiejszych modów ( tylne lampki LEDY ) jeśli o mnie chodzi efekt zadowalający w 100% - oczywiście podobnie jak z felami bałem sie że z tym kolorkiem może nie wyjść ciekawie ale naszczęście znowu się myliłem - jeżeli są chętni mam dojście do tych i innych lampek
Nowak_zg Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 :kox: wszystko z gustem i klasa .... mega mi sie podoba ta b6 ja bym jeszcze zmienil kiere z nowej tt/rs4 b7/r8 ;>
marcin j Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nawet, nawet te ledy, a mam pytanko, jaka szeroka jest felga? , jest możliwość założenia na nią szerszej opony np 235, 245?
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 :kox: wszystko z gustem i klasa .... mega mi sie podoba ta b6 ja bym jeszcze zmienil kiere z nowej tt/rs4 b7/r8 ;> kolego nie mówię nie..........ale to już troszke inne koszty a pozatym tej która jest naprawdę nic nie brakuje i ten element raczej pozostanie bez zmian ( chyba że ktoś mi sprzeda tą którą zaproponowałeś za 500 zł )[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 11:22 _________________________________________________ Nawet, nawet te ledy, a mam pytanko, jaka szeroka jest felga? , jest możliwość założenia na nią szerszej opony np 235, 245? z tego co wiem to szerokość jest seryjna czyli ET35 ( jeżeli oto Ci chodzi ) a jakie oponki na to wchodzą to musisz poczytać na forum ( ja osobiście chciałem 225 bo dużo lepiej się prowadzi autko niż na np 235 które miałem wcześniej )
Rekomendowane odpowiedzi