Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mi sie bardziej podobalo w takiej wersji, w jakiej przyjechalo z DE
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kilka dodatkowych gadżetów bym sobie odpuscił furmanka szczególnie środek
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mi sie bardziej podobalo w takiej wersji, w jakiej przyjechalo z DE poważnie [br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 11:24 _________________________________________________ Kilka dodatkowych gadżetów bym sobie odpuscił furmanka szczególnie środek Cuber co byś odpuścił ? Wal śmiało każda uwaga jest cenna - w szczególności ta co jest na NIE
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Powaznie powaznie, ale to tylko moje zdanie Poprostu nie jestem fanem tych ledow na jasnym kolorze i felg
sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 co do zdjecia to stempel w PS-ie, kopiuj, wklej i nie bedzie dachów, wiekszy kontrast tez by sie przydał
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mironek , odpuscił bym te lampy tylnie, nie podobają mi sie poprostu :gwizdanie: Felunek Kozak
poziek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Miron nie słuchaj tych dziadków Ledy sa kox, dzezi i trendi i w piczkę wyjechane I bardzo fajnie pasują do twojego paździocha
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zdania zawsze były i będą podzielone a każda uwaga jest cenna
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 zdania zawsze były i będą podzielone a każda uwaga jest cenna zgadza sie ale wyrzuc te ledy
august Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A ja jeszcze wrócę do tego pierwszego zdjęcia - latarnia po lewej szpeci widok
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie słuchaj ich Miron. LEDy są KOX Do mojej srebrnej niuńki tez zawitają takie same Generalnie Furka OK
Flyer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Fele na zywo prezentuja sie znacznie lepiej niz na fotach (zreszta kiedy tak nie jest), ale do ledow nadal sie nie przekonalem
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Potwierdzam, fele prezentują sie rewelacyjnie :kox: A ledy są jeszcze bardziej :kox: Całe auto jest Oczywiście jedyny minus to wkładka ludzka :gwizdanie: :decayed:
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Fele na zywo prezentuja sie znacznie lepiej niz na fotach (zreszta kiedy tak nie jest) na eu ma lepsze zdjecia
nies Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Potwierdzam, fele prezentują sie rewelacyjnie :kox: Potwierdzę i ja... rewelka A ledy są jeszcze bardziej :kox: po ostatnim rezaniu na zlocie nie mają sobie równych
miron78 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 Fele na zywo prezentuja sie znacznie lepiej niz na fotach (zreszta kiedy tak nie jest) na eu ma lepsze zdjecia
Flyer Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Fele na zywo prezentuja sie znacznie lepiej niz na fotach (zreszta kiedy tak nie jest) na eu ma lepsze zdjecia mironek
miron78 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 sokół - jeżeli tam są moje zdjęcia - to chyba Ty je tam wkleiłeś ( za co spotkamy się w sądzie ) a i pamietaj że jestem w trakcie robienia Ci magnesu ( tylko myślę nad końcwką w adresie forum ) - koniec pitolenia, bo to nie ten wątek [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 09:43_________________________________________________jeszcze tu Hugo zerknie i będzie przesrane
poziek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 przesrane :decayed świetnie powiedziane
alvaro Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Miras jak tam ? Moc uległa zmianie ?
Rekomendowane odpowiedzi