paweu1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. Radio słabo odbiera i nie jestem pewien czy antena jest podłaczona, stąd moje pytanie. Którędy poprowadzony jest kabel kabel antenowy między tylną szybą, a radiem? Drugie pytanie, od czego jest antena, która znajduje się na środku tylnej szyby, taki czarny plastikowy słupek?
koper84444 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Podobne zachowanie będzie spowodowane uszkodzonym wzmacniaczem antenowym.
msckA4 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Jak się dostać do takiego wzmacniacza. Mam ten sam problem
paweu1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Powodem słabego odbioru był brak zasilania wzmacniacza antenowego. Jak się dostać do takiego wzmacniacza Wzmacniacz antenowy znajduje się w tylnym lewym słupku (po stronie kierowcy). Kabel zasilający wzmacniacz powinien być we wziązce zasilającej radio, jest koloru białego. Jeśli podasz na niego 12V wzmacniacz zostanie zasilony. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1010.0;highlight=pod%B3%B1czenie+anteny+wzmacniacz+antenowy
Rekomendowane odpowiedzi