bronson Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Cześć, jako że mój bracki kupił sobie w koncu normalny wózek i dostał w zestawie klucze scyzoryki z sterowaniem centralnego... i wrócił mi temat bo ja zdalnego centrala nie mam... wiem że na allegro można kupić "scyzoryki" i moduły nawet w kompletach.. ale mnie zastanawia czy mógłbym dołożyć oryginalny moduł komfortu do mojej niuni i kupić oryginalny kluczyk "scyzoryk" czy da się to złożyć??? mam domykanie szyb.. czy dać se spokój i kupić jakiś na allegro nie oryginalny...??? Forum przewertowałem ale od różnych odpowiedzi to mi się prawie mózg zlasował... zgłupiałem...
krzyniek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 wydaje mi sie że jak masz domykanie szyb to masz moduł komfortu bo to on za to odpowiada.
bronson Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 to co wystarczy oryginalny scyzoryk np w serwisie audi zamówić i po prze/zakodowaniu bedzie działać??? czy w module komfortu jest zaszyty odbiornik radiowy z pilotów "scyzoryków"???[br]Dopisany: 07 Październik 2007, 20:28 _________________________________________________pompę centrala mam 8LO 862 257 E wg. etki 8LO 862 257 B jest to "pump with control module for vehicles with radio contr. central locking system jaka jest różnica z tymi literkami???
Rekomendowane odpowiedzi