Koczis Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam. Mam do Was pytanie. Jak radzicie. Czy kupić inny, nie uszkodzony zderzak tył do mojego autka, czy lepiej naprawiać stary? Koszt wyprowadzenia i malowanie starego to koszt ok.550zł, natomiast znalazłem taki za 270zł z przesyłką, ale sprzedający nie wie jaki jest kod koloru i możliwe, że trzeba by przemalować(ok. 300zł). Koszty wychodzą podobne, więc czy lepiej kupić inny, czy naprawiać mój. Wklejam fotkę mojego zderzaka i tego za 270zł już z przesyłką Jedynie co musiałbym zrobić na 100% to przełożyć dokładkę, bo ja mam pojedynczą do TDI, a tu jest na 2 wydechy od benzynki. Dziękuję za porady.
Vandit Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ja bym brał od gościa, pomalował go sobie i był by ładny nic nie kombinowany, a tamten być może jeszcze się przyda
musti Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Bierz od kolesia maluj i zakładaj gra nie warta świeczki nie sprzedasz samej dokładki
Koczis Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Musti chodzi Ci o ten na 2 wydechy? Jeśli tak, to jak się zdecyduję na zakup tego zderzaka to chętnie odsprzedam samą dokładkę, bo do mojego nie będzie pasowała, ale mam nadzieję że nie połamię zaczepów, jak coś dam Ci info na PW.
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kupuj ten cały a nie będzie "klepał" ten twój.
songo Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nawet bym się nie zastanawiał tylko brał od gościa.ja miałem malutkie wgniecenie na zderzaku i zastanawiałem się czy kupić nowy czy robić stary ale u ciebie to jest już pięknie wgięty więc zamiast ładować szpachle bierz tamten
Rekomendowane odpowiedzi