wesoly1601 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam! Zacznę ten temat o bardzo ważnej rzeczy dzięki której możemy mieć dwie wolne ręce i odebrać telefon! Jeśli ktoś korzysta z słuchawek bezprzewodowych do telefonu komórkowego, miał z jakąś styczność to niech się podzieli wrażeniami... Piszcie model słuchawki, producenta wszystko, co pomoże NAM przy zakupie słuchawek!
zegarmistrz Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja mam Motorole chyba H105.. dostałęm w prezencie od swoejej sieci.. nie wyglada ona najlepiej ale dość funkcjonalna.. i bateria trzyma długo (dość często rozmawiam podczas prowadzenia - łąduje średnio co 3.. 4 dni).. do tego używam jej w domu do Skype`a i też się dobrze sprawuje.
Hugo Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ja używam takiego sprzętu i jestem bardzo zadowolony http://www.plantro.pl/discovery-640x-p-84.html
wesoly1601 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 Ja wczoraj kupiłem słuchawkę Nokia BH-204. Póki co jestem zadowolony I ten komforcik
Rekomendowane odpowiedzi