Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zdejmował ktoś podsufitkę w B5 sedan ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj jedna d*pa wskoczyła mi na dach, na szczescie w pore udało mi się ją sciągnąć. Niestety dzisiaj zobaczyłem że jest wgniecenie w tylnej częsci dachu. Wkurwiłem się totalnie :evil: , teraz musze jechac do blacharza zeby cos z tym zrobil. Ale mam pytanie, ja kzabrac sie do rozbierania podsufitki? Moze samemu uda mi się to wypchnąć

Opublikowano

Kunio nie będe owijał w bawełne...

zostanie ślad po wypchnięciu... temat przerabiałem w renault safrane... też d*pa...

konkluzja: z d*pami nie ma żartów :wink:

Opublikowano

napewno musisz posciagac plastykowe oslony slupkow, nastepnie raczki, oslony sloneczne i podsufitka powinna zejsc, a co do d*p, zaduzo uzywek a zamalo mozgu ;) ale wiadomo dobra d*pa nie jest zla

Opublikowano
  • Autor

tyle ze to nie moja d*pa :) jakby to byla moja to pol biedy. wgniecenie nie jest takie duze ale ja to widze a ze lubie miec wszystko na cacy to nie podaruje. jutro jade do blacharza - zobaczymy co powie

Opublikowano

tematu z podsufitką nie przerabiałem

sorry za OT :oops: - ale...przywież ją na spota to zobaczymy czy d*pa taka skoczna będzie :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

no skoczna to ona była jak sie na....ła [cenzura]. najpierw tanczyla mi boso na klapie bagażnika (na to jeszcze zezwoliłem, nie wiem czemu :wink: ) a zanim sie obejrzalem wpakowała się na dach. Dzisiaj juz taka wesola nie byla jak ją dorwałem na mieście i powiedziałem że chcę kasę na blacharza :D

[ Komentarz dodany przez: zdeniu: 2006-08-14, 00:18 ]

uprasza się Pana o używanie cenzuralnego słownictwa :twisted:

Opublikowano

a to d*pa jedna :mrgreen:

Opublikowano

skoczna laseczka ciekawe czy po wszystkim tak chetnie skacze :razz: :lol:

Opublikowano

Podsufitke w B5 sedan sciagalem juz: prosta sprawa odkrecic wszystkie raczki, potem sloneczniki i haczyki sloneczniukow ,lampke(musisz zdjac to szkielko i pod nim sa 2 srubki) pokrywki supkow ale tylko z jednej strony bo mozna wysunac ja z jednej strony, przednie slupki najlepiejk z dwoch stron zdjac a reszte z jednej

Jezeli chodzi o dach to mozliwe jest wypchniecie bez sladu ale nie wiem jaka masz wgniotke ja juz wypychalem takie rzeczy np w Mazdzie 6 dach byl pofalowany i udalo sie go zrobic bez sladu, co trzeba zrobic jesli jest mala fala: wystarczy podgrzac lakier i lekko wypychac z dolu aha i trzeba porosklejach belki mocujace i pozniej na nowo wkleic :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj rozebrałem tylną część podsufitki ale za prostowanie tego sie nie wezme bo znająć zycie to cos zj...e [cenzura].wgniecenia akurat zaczynają się w miejscach gdzie się konczy wzmocnienie :/ Podjade do jakiegos warsztatu gdzie robia takie rzecyz i sie zobaczy. BTW zna ktos takie warsztaty w warszawie lub okolicach ?

[ Komentarz dodany przez: zdeniu: 2006-08-14, 22:52 ]

kolego ostatni raz Cie proszę o nie wyrażanie się :evil: