Ysiak Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Może ktoś z szanownych kolegów zorientowany jest co to za przycisk przy fotelu. Jest on zarówno po stronie kierowcy jak i pasażera a pierwszy raz spotykam się z takim dodatkiem
ono Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pewnie katapulta OT w dziale technicznym
grzesiek88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Pewnie katapulta To lipa bo nie mam szyberdachu ;P jak cię wystrzeli to już będziesz miał a wciskałeś go?? może jakiś masaż??
Ysiak Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 jak cię wystrzeli to już będziesz miał a wciskałeś go?? może jakiś masaż?? Jeszcze do mnie nie dotarły. W przyszłym tyg powinienem już mieć zamontowane. Tylko podobno tam idzie dodatkowa wiązka/kostka, więc nie wiem nawet do czego bym miał to wpinać. Może faktycznie jakiś masaż - tylko czy takie coś w ogóle było ;P. Jeszcze się okaże że ktoś zrobił mod i wcisnął grzanie na przycisk On/Off ;D. Właściciel nie wiedział do czego to jest mówił że nie wpięte to ma.
adamooo Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 trzeba się spytać właściciela..wydaje mi się że to opcja podgrzewanych oparć na nogi (te co się wysuwa) ktoś sobie tak wyrezał
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 trzeba się spytać właściciela..wydaje mi się że to opcja podgrzewanych oparć na nogi (te co się wysuwa) ktoś sobie tak wyrezał No właśnie dlaczego ta wysuwana część jest skórzana? Czy było tak kiedykolwiek w ORI fotelach (środek z alcantary + wysuwana skóra)? Co do przycisku to chyba jakiś mod bo w ORI to chyba nic takiego nie było...
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 nie było..ktoś rezał alcantare. Tak też mi się wydawało. Więc co do przycisku/włącznika nie ma co wymyślać bo to może być wszystko... :kox:
Dikson Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 a co ciężko sprawdzić przyciskając i obserwować co sie dzieje?
grzesiek88 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 tylko kolega napisał że jeszcze niema tych foteli
Ysiak Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 Zrezygnowałem bo faktycznie nie wiadomo co tam było przerabiane. Nie znalazłem nikogo kto by znał taką wersję fotela (pod-kolannik skóra reszta alkantara) Właściciel twierdził że niby ori są i że nie wie do czego przyciski więc za podejrzane to było trochę. Tak czy inaczej ładne są ale kto wie może ktoś przerezał krzesła z fiata 126p :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi