Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Standardowa "niuńka" ...nowości strona 1 !!zmiany!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a to canva co dałem linka patrzyłeś??

myślisz że cos z tego by było??

Opublikowano

Nie znam tej firmy, pewnie odtwarza wszystko ale z pewnoscia bedzie wolna ta stacja :wink4: co moze denerwować, noi to niebieskie podswietlenie :gwizdanie:

Ja po kontakcie z radiem dalco i jeszcze jakimś typowym chinolem nawet juz nie patrzyłem na tą klase :confused4: jakosć video jak w telefonie, dzwiek to juztam druga sprawa bo akurat audio nie było :gwizdanie: ale to myslenie i czeste errory na płytach DVD do nerw sprowadzały by mnie, kumpel miał dalco :thumbdown:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

i znów coś porazałem :decayed: :decayed:

jak wygląda kolektor po 200 tyś ano tak :decayed:

DSC00008.jpg

a tak już wszystko poskładane :decayed:

DSC00015.jpg

a taka flanszę wyrezałem

DSC00014.jpg

:kox: :kox:

Opublikowano

tja... pewnie bylo czyszczonko kolektora, inaczej nie uwierze :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

no było troszkę go pomęczyłem ale warto było :decayed::kox:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 22:34_________________________________________________wczoraj zamontowałem rozpórkę od labela pasuje jak ulał osłony nie trzeba było ciąć :decayed: :decayed:

za to nadkole pociąłem niech sobie powietrze hula łatwiej

DSC00027.jpg

Opublikowano

Musze wpasc do Ciebie i oblukac :) Duzo lepiej teraz chodzi?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

no brak egr i kolektor lekko spolerowany od awx'a dał to że auto lepiej reaguje na gaz i kreci się z chęcią do 4,5 tyś :kox:

prawie jak benzyna [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________przygotowania do Bi-xenon D4S

Zdj_cie0096.jpg

tylko malować lampy w czarny mat czy sobie odpuścić :decayed:

Opublikowano

no brak egr i kolektor lekko spolerowany od awx'a dał to że auto lepiej reaguje na gaz i kreci się z chęcią do 4,5 tyś :kox:

prawie jak benzyna [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________przygotowania do Bi-xenon D4S

Zdj_cie0096.jpg

tylko malować lampy w czarny mat czy sobie odpuścić :decayed:

i tak stanie na tym ze pomalujesz :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no właśnie sam nie wiem a jak malować to jak całe czy zostawić troszkę odbłyśnika sam nie wiem[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________weekendowe rezanko

zaczęło się tak

Zdj_cie0116.jpg

potem było tak

Zdj_cie0124.jpg

Zdj_cie0125.jpg

między czasie kabelkologia pod ori przekaźnik

Zdj_cie0131.jpg

potem małe dziurawienie zbiorniczka i efekt pompka i czujnik na swoich miejscach

Zdj_cie0128.jpg

i brakło czasu by efekt końcowy udokumentować :decayed:

Zdj_cie0134.jpg

[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 23:23_________________________________________________i bi-xenon w samochodzie

jedno foto z kalkulatora

Zdj_cie0172.jpg

sam nie wiem czemu tak się z tym obijałem :kox: :kox:

Opublikowano

Zrob aktualizacje w pierwszym poscie.... ci powiem ze działasz ładnie.... taki cichociemny rezacz widze hehe ;) Konsola polifta za 110 zl no bez jaj

bix ile cie wyszedl jak sam robiles ? Co do lamp zobacz jak zrobil swirr wg mnie zajebiozo... zrobil troche inaczej niz qwerty

Wszystkie mody ktore ja mam w glowie ty realizujesz ehhh :hi:ale ja ciagle wydatki w mieszkanie pcham i na auto zawsze cos brak yhh ;] mam nadzieje ze 2012 sie rozkreci ;) pozdro i wytrwalosci

Opublikowano
  • Autor

koszt bix;ów

soczewki,przetwornice,żarniki = 350 zł

roboty troszkę było, a lampa została jak w ori bo w sumie urok b5 to właśnie takie lampy tylko gril pójdzie w czarny mat lub czarny plastik strukturalny

Opublikowano

juz Ci mowilem, nie maluj grilla :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

hehe no kufa nie wiem nie wiem już lampy za Twoją namową zostawiłem, muszę jeszcze to przemyśleć :mysli:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________schowek w ledach,

CB na czerwono bo mi pomarańcz do wnętrza nie pasował :decayed:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 14:00_________________________________________________ :kox:

Zdj_cie0425.jpg

Opublikowano

Ermes toto :mysli: gdzie to zamontowałes w aucie :mysli: mam takie samo i nie widze miejsca na to radio

Opublikowano
  • Autor

omega to to, póki co jest miedzy tunelem a fotelem pasażera ale jest plan przykręcić pod podłokietnik, ale jak świeci na czerwono zupełnie inne :kox:

Opublikowano

to zupełnie taki sam jak lafayette

http://allegro.pl/radio-cb-lafayette-ermes-pro-wtyk-najlepsza-cena-i2021804113.html

tylko pokrętło inne ma

U mnie nie mieści sie w tym schowku pod kierownicą :wallbash: dlatego zmieniam na stabo

Podświetlenie robiłes jakas folią czy jak :mysli:

Opublikowano
  • Autor

diody wy lutowane z klimatronika info na pierwszej stronie, ja ostatnio widziałem w a6 tak pod podłokietnikiem i super sprawa, pod ręka i nie przeszkadza jutro przykręcę i zobaczymy jak będzie

Opublikowano

próbowałem wsadzic to w półke pod kierownicą tam gdzie ksiazka serwisowa być powinna ale niestety nie mieści sie, a przykręcone do tapcerki od spodu odpada, nogą bym zawdzał przy wychodzeniu napewno :confused4:

jak umiescisz to daj foto

Opublikowano
  • Autor

dam

jutro będę zakładał alarm do moto to i CB przykręcę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 20:44_________________________________________________i przykręcone

Zdj_cie0430.jpg

Opublikowano

tak miałem wczesniej, robiłeś instalcje radia na stałe :mysli: bo ja zamierzam zrobić na stałe, tylko nie wiem czy lepiej zrobić po kluczyku czy na włącznik radia poprostu :mysli: