ARTI1988 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 witam mam pytanko do was odnosnie kontrolki od spali bo nie wiem z jakis powodow od czasu do czasu mi sie zapala a nieraz przez dluzszy czas nie swieci moze wiecie co jest przyczyna obecnie nie mam dostepu zeby podpiać sie pod VAGa ale moze ktos z klubowiczow mial podobny przypadek ???pozdrawiam
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tylko VAG, to nie jest kontrolka spalin tylko niedomagania silnika
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 kontrolka spalin moze masz zalozonego DPF-a ktos o tym pisal , daj fotke
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 DPF w AVF-ie ? Nigdy nie widzialem W tym silniku.
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 DPF w AVF-ie ? Nigdy nie widzialem W tym silniku. ja tez nie widzialem ale niektore B6 przyjezdzaly z Niemcowni z takim cudem
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 w tych silnikach nie bylo, a jezeli juz to oznaczenie silnika jest inne
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 to przeciez wiem tutaj kiedys byl temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156103.15
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 z tego linka nic nie wynika w temacie pisza tylko o oleju
ARTI1988 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 No autko mam z niemiec i dokladna nazawa to kotrolka od wydalania spalin ????http://bts-bmw.pl/forum/viewtopic.php?t=8976 tu jest link do tej kontrolki
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 bez podpiecia Vaga sie nie obejdzie i nie jest to kontrolka od DPF -u
ARTI1988 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 wlsnie tak czytam o tym dpf i chyba to jest to i w sumie tak sie dzieje jak pisze chyba bedzie trzeba wyczyscic filter bo jak da mu sie pi.... to nagromadzone sadze sie spala i kontrolka gasnie wydaje mi sie ze dobrze rozumuje heh
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 DPF-u nie czysci sie od tak, mechanicznie, trzeba podpiac VAG-a i wlaczyc procedure wypalania
Rekomendowane odpowiedzi