quattro87 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 oba powinny się składać? bo u mnie tylko lewe
quattro87 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 ale to i tak do wymiany
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 co do wymiany? lustra?, też za mną chodzą składane, a one sie składają same po zamknięciu z pilota, czy trzeba przekręcać ten dzyndzel
quattro87 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 trzeba przekręcić ten dzyndzel po zamknięciu z pilota domykają się tylko szyby u mnie, ale lusterka tez da się tak zrobić. gdzieś o tym czytałem
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 trzeba przekręcić ten dzyndzel po zamknięciu z pilota domykają się tylko szyby u mnie, ale lusterka tez da się tak zrobić. gdzieś o tym czytałem no jakby sie składały z pilota to byłby niezły wypas
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Wszystko da się wyrezać [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:42_________________________________________________ trzeba przekręcić ten dzyndzel po zamknięciu z pilota domykają się tylko szyby u mnie, ale lusterka tez da się tak zrobić. gdzieś o tym czytałem no jakby sie składały z pilota to byłby niezły wypas Tak ma właśnie Michał ode mnie z Krk
slepy Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 w b5 , jak tak się da to dokładam jeszcze jednego moda
quattro87 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Jutro wstawię listę modów które obmyśliłem Tylko góra kasy potrzebna jedyna rzecz której nie zmienie to [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 22:52_________________________________________________Na pierwszej stronie dodałem listę planowanych modów, oby się udało zrealizować
Rekomendowane odpowiedzi