Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Serwis przy salonie MAGRO Rybnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktorys z kolegow ma jakies doswiadcznia z serwisem jak w temacie?

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie skasowali dość dużo, 2 dni auto robili i nie naprawili. Potem pojechałem do Daneckiego i po 5 minutach postawił trafną diagnoze. Tak że nie polecam za bardzo.

Opublikowano

Byłem w Tychach Magro

byłem odczytać kod z radia chcieli 150zł

niestety maja stary komputer do volkswagena nie do audi cytat :nie mamy łączności z głównym komputerem"

chyba ta uwaga wystarczy wcześniej był to salon Seata

raczej nie polecam

a ceny z kosmosu

• 1 rok później...
Opublikowano

W dniu dzisiejszym byłem po raz pierwszy w MAGRO (Rybnik) na przeglądzie. Połowa ceny przeglądu to koszty materiałów - filtry i olej oraz uzupełnienie płynów. Byłem mile zaskoczony jak wyczyścili komorę silnika wraz z silnikiem, teraz wszystko wygląda jak nowe. Rozmowa z panem w serwisie była bardzo przyjemna, udzielał odpowiedzi na wszystkie moje pytania, nie robiąc przy tym tajemnic i niedomówień. Z takim przypadkiem spotykałem się w serwisie Opla :thumbdown:. Ogólnie z jakości serwisu jestem zadowolony, tylko trochę cena mogła by być mniejsza, bo za kilka takich serwisów można kupić silnik.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robiłem drzwi w tym serwisie i faktycznie obsługa jest na wysokim poziomie po robocie drzwi wyglądały jak nowo ściągnięte z linii produkcyjnej ale po dojechaniu do domu stwierdziłem że przestały działać szyby i lusterka (elektryczne a robili drzwi kierowcy) i musiałem jechać na poprawkę kilka dni później :disgust: oczywiście za paliwo na drugą jazdę nie chcieli oddać :angry:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie korzystalem z tego serwisu ale slyszalem juz duzo negatywnych opini, a ceny maja naprawde wysokie :blink:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jedyne co polecam to kupno nowych czesci :cool1: i diagnostyke Vasem, bo tylko Oni go maja ,nic pozatym!!!

• 1 rok później...
Opublikowano

Robiłem tam rozrząd - samochód przejechał już 500km i działa, więc raczej jest ok.

Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widać że przewaga jest opinii negatywnych wiec temat powinien widnieć raczej w "Nie polecane" :)

Opublikowano

ja tez jestem nie zadowolony , robota prawie dobrze zrobiona , wiec poskładali przód jako tako to wygladało , pojechałem do domu i na drugi dzień widze że halogen jeden nie świeci w zderzaku , wiec dzwonie tam że nie działa Pan mówi zapyta mechanika który to robił i oddzwoni , po 20min dzwoni i mechanik mówi że nie podłaczył go bo piny były tak skorodowane że sie nie dało!! Wiec pytanie czemu nie poinformował przełożonego że ma tego typu problem ?? i mnie nie powiadomili??

Przyjechałem do pracy swojej autko na podnośnik zderzak odkreciłem i ku mojemu zdumieniu piny wcale nie sa skorodowane podpiałem do żarówki i działa , chyba [rzez te 2 dni sie zregenerowały :)

niby drobnostka ale niesmak pozostał