Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Moje dwie A4 (B5 + B6)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo bardzo ładne autka :good: planujesz jakieś zmiany :mysli:

Opublikowano

na bogato dwoma furami :kox:

szkoda ze b6 taki golas w środku :gwizdanie:

Opublikowano

Tak chcę doinwestować w B5 bo jakoś bardziej mi się podoba modyfikowanie tego samochodu w tej wersji niż już np: w B6 ... swojego czasu miałem też kilka Golfów MkIII i jakoś tak mi zostało he wokół B5 buduje się większa społeczność (może dlatego, że to stosunkowo tańsze auto od B6) ... nie chciałbym np: swapować silnika w tej B6 a w B5 to już mniej szkoda się bawić (i coś zepsuć) ... no i kasa ... serie prędzej ktoś kupi niż wymodzoną.

Ja dopiero wkręcam się w środowisko Audi ... także mam nadzieję, że to co zrobię z tym samochodem nie wywoła na tym forum jakiegoś zgorszenia - zawsze możecie mnie poinstruować co jest do bani a co jest ok :P

Opublikowano

no masz navi i webasto :kox:

Opublikowano

na bogato dwoma furami :kox:

szkoda ze b6 taki golas w środku :gwizdanie:

Co rozumiesz przez słowo golas ? :) Ja ogólnie mam wyczulenie co do wnętrza auta, w tej B5 wymieniłem nawet radio z ORI na ORi bo tamto było porysowane ... lubie jak jest fabrycznie i pusto :| w środku.

Opublikowano

Można wiedziec jaki koszt takiej B6 ?

Opublikowano

Piękna sztuka !!! dokładki w kolorze, ładna felga, zawieszenie S Line i nic więcej nie potrzeba :>

a zdjęcia nie są robione w Siedlcach nad zalewem ? :mysli:

Opublikowano

Tak zdjęcia są robione w Siedlcach :) Tam odbierałem auto tam do mnie przyjechało :)

Mam pytanie, prawa listwa dolna (widać na foto) jest przykręcona na nity u mnie, został urwana ktoś chciał nieumiejętnie ukraść - ma ktoś może z forumowiczów takie coś na zbyciu obojętnie czy w kolorze czy nie ... prawa na przednie drzwi.