Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5]gwint+18"8,5J + stłuczka w gratisie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za baran Ci wjechał ?:D

Opublikowano
  • Autor

bmw x3 ,

najgorsze że 2 tygodnie od stłuczki czekam i ze strony Warty narazie cisza, wiem mają 30 dni ,ale zero odzewu czy uznają szkode czy nie uznaja

Opublikowano

bmw x3 ,

najgorsze że 2 tygodnie od stłuczki czekam i ze strony Warty narazie cisza, wiem mają 30 dni ,ale zero odzewu czy uznają szkode czy nie uznaja

O kurde to faktycznie dlugoo .. oby uznali

Opublikowano

pajace tylko przedłużają niepotrzebnie i uprzykrzają życie człowiekowi... ale niestety czas to pieniądz... a oni na tym zarabiają, że Ci jak najpóźniej kasę dadzą...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj przełom w sprawie szkody ,dostałem smsa o tersci: Informujemy ze w sprawie szkody nr:..., została podjeta decyzja

i tyle :facepalm:

Opublikowano

To ja mam lepsza jazde, ojciec dostal zwyzki, pacjent ktory mial z nami kolizje dostal odszkodowanie a sprawa w toku wyroku nie bylo dopiero we wrzesniu

Opublikowano
To ja mam lepsza jazde, ojciec dostal zwyzki, pacjent ktory mial z nami kolizje dostal odszkodowanie a sprawa w toku wyroku nie bylo dopiero we wrzesniu

miałem to samo zwyżki 10% dostałe po kilku dniach wypadku a sprawa w sądzi jeszcze się nie zaczęła kolesiowi wypłacili kasę mnie uznali winnym a po msc czy 2 msc w sądzie że jego wina i się przyznał, kase pewnie musiał oddać mi zwyżkę zdjęli a po tym wszystkim jedyne co to zmieniłem ubezpieczyciela :polew:

Opublikowano
  • Autor

:facepalm:

najlepsze jest to że chciałem numer telefonu uzyskac na infolini do likwidatora szkody, ale niema numeru ani adresu fizycznego ,jedyny kontakt to meile :facepalm:

wypłacili 3700, pora wziąść sie za naprawe, szukam dalej zderzaka w kolorze LY7M kpl z belką i mocowaniami do nadwozia,