Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja srebrna strzała - A4 1.9 TDI PEŁNY S-LINE :) NOWE FOTY 1 STR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pieknie :oklaski: s-line i dokladki w kolor odrazu zmienily to a4 :good: moze lotke na klape? no i GLEBY troche :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :) Noo.. Żałuję, że dopiero teraz się zdecydowałem. Lotka jak najbardziej, w najbliższym czasie zawita :) A co do gleby - na to jednak mnie nikt nie przekona... :gwizdanie:

Opublikowano

odrazu inne auto -niebo a ziemia w -sline :good: co do gleby to zobaczysz u mnie jak sie lata po kamieniu jak sie zobaczymy-chociaz z tego co pamietam to raczej rewalacji z drogami tam niima :> zreszta gdzie jest :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No szału u nas nie ma niestety z drogami :) a z chęcią zobaczę jak się jeździ. A powiedz mi co tam masz wsadzone u siebie? I na jakich kołach?

Opublikowano

takie jak twoje 17 235/45 na ori 1bv ale jest twardo -nawet troche za bardzo jak dla mnie na polskie dziury-co innego poza granicami, w trasie przy wiekszych predkosciach zakrety sie bierze bardzo przyjemnie :)

Opublikowano

agent a moze wlasnie obizenie s-line bys zrobil czyli te -20mm bo ten audi za wysoko stoi psuje to efekt,a szczegolnie przod wysoki,wyzej niz tyl :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Wiem, że to lipnie wygląda ale.. przynajmniej wjeżdżam na każdy krawężnik :) Poza tym jakiś czas temu szukałem sprężyn 1be i nic nie znalazłem pod ten moje kategorie wagowe żeby wszystko ładnie pasowało.. :kwasny:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 15:28_________________________________________________Ta lotka na klapę to coś takiego??

http://allegro.pl/audi-a4-b6-8e-spojler-rs-look-na-klape-x-tuning-i1643071468.html

Opublikowano

Tak ale ta jest nie oryginalna :) Za oryginalną musiałbyś zapłacić około 700zł :thumbdown:

Opublikowano

bierz taka,ja mam taka i daje rade a ori ciezko wogole znalezc raz byla za 300zl ale i tak uwazam ze za kawalek plastiku to za duzo,a ile w ASO to kosztuje :blink: jeden na forum kupil z aso lotke :facepalm:

ori laminat ma juz sporo osob na forum :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Aha i o to mi chodziło żeby ktoś już to przetestował :) w takim razie zamawiam i w najbliższym czasie montaż. Po S-line brakuje mi czegoś tam z tyłu :) jeszcze listwy na drzwi by się przydały.. Jak wygląda ten temat cenowo i w ogóle?

Opublikowano

Glinek takie listwy ma założone, napisz do niego. Z tego co pamiętam to był problem z lakierem w połysku, mat chyba ok!

Opublikowano
  • Autor

Ok, odezwę się do niego. No to lipa jeśli jest jak mówisz. Ja bym chciał w kolor pomalować..

Opublikowano

Ładna sztuka, ale te fotele średnio pasują są z jasnego środka.

Opublikowano
  • Autor

Na żywo jest spoko.[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 11:07_________________________________________________Nowy intercooler. Tamten jednak nie potrzebnie taki duży był. Teraz pięknie wszystko się zmieściło bez cięcia zderzaka, halogeny również na miejscu.

Teraz pozostało pompki zmienić i będzie jazda :naughty:

Opublikowano

git :good: a belke cos rezales lekko czy tez nie?

Opublikowano

Rozumiem że intercooler + brd + program? Jaki wynik? Co do lotki kupuj tą z allegro śmigam z taką od ponad pół roku i pięknie się trzyma :) Tylko znajdź dobrego lakiernika aby przed malowaniem wyrównał ją szpachlą lekko bo często niestety są nie równe... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

git :good: a belke cos rezales lekko czy tez nie?

Belka niestety była cięta przy montowaniu poprzedniego FMICa... :kwasny:

Rozumiem że intercooler + brd + program? Jaki wynik? Co do lotki kupuj tą z allegro śmigam z taką od ponad pół roku i pięknie się trzyma :) Tylko znajdź dobrego lakiernika aby przed malowaniem wyrównał ją szpachlą lekko bo często niestety są nie równe... :thumbdown:

Dokładnie tak - wynik masz w podpisie niżej. Niestety mało ale w czwartek wymieniam pompki i korekta także powinno być ponad 190hp.

W takim razie kupuję tą lotkę:

Może ktoś potwierdzić czy to na pewno ta?

http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-2001-2004-spojler-s4-look-nowy-hit-i1672728025.html#gallery

Opublikowano

Lotka identyczna jak u mnie :good: A zdradzisz mi koszt takiego fmica brd i programu? Może być PW. Pytam z ciekawości bo myślałem o takich modach u mnie :)