Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ziemii Holenderskiej!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi godzina pasuje...ale norka ja i tak najpierw do ciebie podjade pojedziemy razem bo ja nie mam navi i niebede adresu szukał a tak to pojade za tobą :wink4:

Opublikowano

mi godzina pasuje...ale norka ja i tak najpierw do ciebie podjade pojedziemy razem bo ja nie mam navi i niebede adresu szukał a tak to pojade za tobą :wink4:

spoko :wink4: SoMeS tez pojedzie
Opublikowano

Panowie sorry , ale właśnie się dowiedziałem , że niestety ten weekend mam pracujący :angry: więc ja odpadam. :wallbash:

Może uda się następnym razem. :cool1:

Opublikowano

ej norka nie wydaje ci sie że okaze sie ze bedzie nas 3 tylko?heheheh aha i jeszcze mech15

Opublikowano

Mnie tez nie bedzie :decayed:

Opublikowano

Mnie tez nie bedzie :decayed:

:beksa:

:decayed:

Opublikowano

aha i jeszcze mech15

:chytry:

Opublikowano
:bry: no to podziękował za spota :notworthy: mech nie zapomnij wrzucic tego linka...
Opublikowano

spoko, zaraz go znajdę[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 12:08_________________________________________________

lucas nagrywał :) wie ktoś może gdzie można wyszukać w necie cały odcinek 1362 ?

http://nawspolnej.plejada.pl/3994,wideo,,,,,odcinki_detal.html[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 23:16_________________________________________________link do ściągnięcia

http://direct.nopremium.pl/a45607a8278c7280ebb8a2c61f5906/306eafbd555065560e6694cc65ff93/NaWspolnej1362.avi

Opublikowano

ej w tym pierwszym linku nic nied ma a drugi nie działa

Opublikowano

Laki spróbuj stąd zassać:

http://rapidshare.com/#!download|343cg|450076277|NaWspolnej1362.avi|153672

Opublikowano

tam zas sie trzeba logowac...no co za kicha

Opublikowano

hej, nie trzeba się logować, zaznacz cały link który wkleiłem, skopiuj go do przeglądarki i wchodzisz na ten adres, na stronce klikasz slow download, odczekujesz ileś tam sekund (jest licznik), potem download now i już się ściąga

Opublikowano

Jest ktoś może z okolić antwerpii z vagiem i chętny do pomocy? :) Potrzebuję podpiąć się pod swoje auto.

Opublikowano

laki ogarnąłeś wideo?

Jest ktoś może z okolić antwerpii z vagiem i chętny do pomocy? :) Potrzebuję podpiąć się pod swoje auto.

co ci się dzieje z autem?

Opublikowano

Świeci się air bag i mam problem chyba ze skrzynią biegów. Pisze chyba bo jeszcze nikt tego nie zdiagnozował. Coś jakby huczenie łożyska w kole ale to na pewno nie łożysko. No i ogólnie zobaczyć jakie błędy wyskoczą i logi zrobić. Mam kabel ale coś nie chce współpracować z autem :kwasny:

ps. Albo może ktoś zna dobrego mechanika w antwerpii albo okolicy?

Opublikowano

mech....widziałem to video heheh...no to sie chłopak pokazał :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jest ktoś z Antwerpii? Miał bym parę pytań odnośnie sklepów itp. Nie wiem gdzie mogę zakupić np. glinkę do glinkowania samochodu i olej Motul.

Opublikowano

Panowie jest ktoś z Antwerpii? Miał bym parę pytań odnośnie sklepów itp. Nie wiem gdzie mogę zakupić np. glinkę do glinkowania samochodu i olej Motul.

Będziesz miał problem znaleźć Motul .... :mysli: w Belgi króluje olej Castrol ponieważ w Antwerpii jest rozlewnia... :naughty:

Przynajmniej ja miałem taki problem w Brukseli więc zapodałem sobie Valvoline i jestem bardzo zadowolony :good: :good: :good:

moim zdaniem nie ma między tymi olejami różnicy....

co do glinki to zobacz tu (www.auto5.be) i pamiętaj aby oleju filtrów nie kupować u czarnuchów .... :hi:

Opublikowano

Valvoline? a jaki dokładnie i ile dałeś?

hehe filtry kupuje właśnie w auto 5. Z tą glinką to jest problem... nie wiem jak to sie nazywa po niderlandzku :) A tłumacząc w sklepach ze to jak modelina czy plastelina to mi przynoszą wosk...