Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ziemii Holenderskiej!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak auto miało kaprysy to i właściciel nie miał humoru.... :))

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

Teraz wszystko gra ;)

Opublikowano
No i ja tez tylko o niedzielach myślałem. ..

Mi pasuje każda ale następna jest moje Audi w Polsce bo żona nim na Komunie jedzie.

a mi wlasnie nastepna pasuje :decayed: jak szef nie biedzie chcial za mnie popracowac to za 2 tygodnie znowu moja kolej :doh: ale pogadam jeszcze z somesem, moze sie zamieni :decayed:

---------- Post dopisany 07-05-2013 at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 18:28 ----------

i co znowu taka cisza :facepalm: pisac mi tu kioedy komu pasuje, bo niewiem na kiedy wolne szykowac. Ja pracuje przy zwiezatkach a one nie maja weekendów :whistling:

Opublikowano

Mi niedziele pasują. Nie każde, np ta nie bo też są czasem plany ale jak będzie coś działane dalej to można coś poprzestawiać, pozmieniać, odłożyć. :wink:

Opublikowano

Jakby trzeba było to nawet helmutem przijada :D

Opublikowano

to kto chetny na spota w niedziele?

Opublikowano

Ja pisałem już wcześniej że ta niedziela odpada chyba że sobotę będę miał wolną w pracy to przestawię plany z niedzieli na sobotę i będę wolny :wink:

Opublikowano

:hi:ja jestem chętny jeszcze nie byłem na takim spocie także jestem za a ustawiony termin? bo ostatni tydzień maja spadam na urlopik

Opublikowano
Ja pisałem już wcześniej że ta niedziela odpada chyba że sobotę będę miał wolną w pracy to przestawię plany z niedzieli na sobotę i będę wolny :wink:

a kiedy bedziesz wiedzal na 100%, jutro? trzeba wybrac taki termin zeby nas bylo jak najwiecej

Opublikowano

Dokładnie jutro. Wszystko z dnia na dzień się okazuje :kwasny:

Opublikowano

:hi:ja jestem chętny jeszcze nie byłem na takim spocie także jestem za a ustawiony termin? bo ostatni tydzień maja spadam na urlopik

na spocie jeszcze nie byles i juz na urlop chcesz jechac :decayed: z której czesci holandi jestes?

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Patrys, a Ty z której czesci NL jestes?

Opublikowano

Macie jakies plany na 19 Maja? To jest Niedziela.

Opublikowano

wedlug planu musze pracowac, ale moze uda sie cos zalatwic :naughty: a co z poniedzialkiem, bo tez jest wolny?:naughty:

Opublikowano

ja pon mam wolny, ten weekend też jak się okazało;/

Opublikowano

No ja tez, i tak kminiłem, bo jest w Krefeld koncert na polskiej dyskotece, zespołu Weekend, i może można by sie jakoś zorganizować na to. Może być ciekawa zabawa :))))

Opublikowano

Ja cały czas jestem w okolicy Amsterdamu. Jutro niestety odpada mi dzień więc lipa :kwasny:

Opublikowano

kiedy konkretnie jest ten koncert? Oczywiscie mówimy o poniedzialku 20.05

Opublikowano

na spocie jeszcze nie byles i juz na urlop chcesz jechac :decayed: z której czesci holandi jestes?

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------

Patrys, a Ty z której czesci NL jestes?

Witam ja jestem z Tilburga

Opublikowano

No dobra to teraz na powaznie :decayed: kto jest chetny na spota w niedziele, ale tak na 100%

Opublikowano

Moja narzeczona ma urodziny będzie imprezka odpadam. :kwasny: sorki

Opublikowano

Tygrys, a moze bys tak mame odwiedzil :whistling: obgadali bysmy sprawe wyjazdu :decayed: