RS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tygrys, cos mi sie wydaje ze d..pa z tego bedzie a powodem jest brak chetnych To po choooj "chetni" sie chajtali ...a tak na powaznie- niema zadnego terminu ktory by pasowal zeby sie chetni znalezli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To po choooj "chetni" sie chajtali kogo masz na mysli? [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ja mialem na mysli reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To po choooj "chetni" sie chajtali kogo masz na mysli? ...tego z siedzeniami ze skaju.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mi pasuje końcówka sierpnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Koledzy mam propozycje. Mam miejsce gdzie mogli byśmy połączyć swe siły i wspólnie organizować zloty. Dokładnie http://vagklub-holandia.ugu.pl Jako ze dotąd tylko Norka był u nas na zlotach wypadało by to naprawić i wkocu zorganizowac cos na większa skale. Co Wy na to? Wydaje mi się ze nasza pasja do Audi oraz to ze razem mieszkamy w Holandii możne doprowadzić do czegoś, co pozwoli nam niejednokrotnie mile spędzić czas, wypić browarka ,oszamac cos z grilla, no i oczywiście macanko samochód. :) VagKlub-Holandia- forum powstało nie dawno i jest fazie ciągłego ulepszania i budowania struktury. Wiec nie zniechęcajcie się na dzień dobry. Wiem ze swojego doświadczenia, ze wygodniej jest ustawiać się na spotkania na własnym forum czyli tu. Ale idea założenia forum jest zjednoczenie miłośników i pasjonatów całej grupy Vag, co z pewnością odbije się na jakości spotów. Jeśli jednak uznacie ze to kiepski pomysł, ok , zrozumiem. Co oczywiscie nie zaprzeczy temu ze chętnie na spot z wami bym się wybrał. Pozdrawiam Sycko http://vagklub-holandia.ugu.pl/viewtopic.php?f=22&t=8&p=12#p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octopus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Szkoda ze mnie niebylo w Belgii bylem akurat w Polsce jak mielsicie spocik ale chetnie sie przejade a nie jak kolega napisal wczesniej ze tylko na pisaniu sie skonczy podawac termin i data i juz.Teraz jest dluzszy weekend moze cos w ten weekend wymyslimy co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Szkoda ze mnie niebylo w Belgii bylem akurat w Polsce jak mielsicie spocik ale chetnie sie przejade a nie jak kolega napisal wczesniej ze tylko na pisaniu sie skonczy podawac termin i data i juz.Teraz jest dluzszy weekend moze cos w ten weekend wymyslimy co Wy na to?? jaki spocik? jeżeli ktokolwiek na spota chętny to nie wstydzić się pisać tutaj bądź do mnie lub Marka sms bądź telefonicznie uzgadniać[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________ Koledzy mam propozycje. Mam miejsce gdzie mogli byśmy połączyć swe siły i wspólnie organizować zloty. Dokładnie http://vagklub-holandia.ugu.pl Jako ze dotąd tylko Norka był u nas na zlotach wypadało by to naprawić i wkocu zorganizowac cos na większa skale. Co Wy na to? Wydaje mi się ze nasza pasja do Audi oraz to ze razem mieszkamy w Holandii możne doprowadzić do czegoś, co pozwoli nam niejednokrotnie mile spędzić czas, wypić browarka ,oszamac cos z grilla, no i oczywiście macanko samochód. :) VagKlub-Holandia- forum powstało nie dawno i jest fazie ciągłego ulepszania i budowania struktury. Wiec nie zniechęcajcie się na dzień dobry. Wiem ze swojego doświadczenia, ze wygodniej jest ustawiać się na spotkania na własnym forum czyli tu. Ale idea założenia forum jest zjednoczenie miłośników i pasjonatów całej grupy Vag, co z pewnością odbije się na jakości spotów. Jeśli jednak uznacie ze to kiepski pomysł, ok , zrozumiem. Co oczywiscie nie zaprzeczy temu ze chętnie na spot z wami bym się wybrał. Pozdrawiam Sycko http://vagklub-holandia.ugu.pl/viewtopic.php?f=22&t=8&p=12#p12 Myślę że pomysł jak najbardziej trafiony ale prócz tego forum na którym nie każdemu pewnie będzie chciało się logować warto również umieszczać informacje tutaj w tym właśnie wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Oczywiscie jestem jak jak najbardziej za. Forum staram sie tak tworzyć by było ono czytelne i intuicyjne w obsłudze,wiec wszelkie uwagi są bardzo mile widziane. Jesli chodzi o rejestrację to sprowadziłem ta czynność do minimum, I nie zajmie ona dłużej niż minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 pomysl jest :good: moze w koncu uda sie to rozkrecic bo jak narazie to troche tu bieda a bedzie mozna pisac po polsku? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a bedzie mozna pisac po polsku? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a bedzie mozna pisac po polsku? :> jak NypaL pozwoli.... ....a zapomnialem- to klub a nie team- chyba ze to to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octopus Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Tez jestem chetny dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 mogę się zarejestrować wieczorem tylko jak jebne temat z moją suką to będzie miał więcej znaków niż wszystkie inne na forum razem wzięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycko Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Malo tego wiem, początki są zawsze trudne ale Panowie i Panie w qpie siła hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Zarejestrowałem się też, ale szczerze mówiąc zaglądać tu i tam, srednio mi pasuje, geen tijd Moja szmaciara miała w weekend próbę na trasie do Polski, jak spałem, mój kumpel holender pocisnął 210 km/h przez Niemcy. Myslałem, że tyle nie pójdzie Kiedy jakis gryl? Od razu piszę, kiedy łykendy mam zajęte, 13-18.05 jestem w Mediolanie swiętować z Milanem mistrzostwo Włoch , i 22 czerwca na cztery tygodnie do Polski. Reszta jestem dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycko Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Panowie ob lukajcie sprawę, zrobiłem ankietkę kiedy by wam najlepiej pasowało spotkać się na zlocie no i jeśli komuś za daleko czy coś.... piszcie na vag-holandia http://vagklub-holandia.ugu.pl/viewtopic.php?f=22&t=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ok rejestruję się i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja też się zarejestrowałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sycko Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Pierwszy zlot vagklub-holandia odbędzie się 15 maja czyli w najbliższą niedziele. więcej info na www.vagklub-holandia.ugu.pl Tak z ciekawości.. nie wiem ile będzie osób z A4 klubu, dajcie jakiś cynk na vagklubie-holandia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi