Patryś Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Będę na 100 % chyba że auto nie zapali a to mało prawdopodobne hehehehe Zgarnąłem jeszcze kumpla z opolskiegoVAG'a :> P Przyjedzie swoją 80-tką Może uda się kogoś jeszcze nagrać. Czyli o 16 w wcześniej podawanym miejscu. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To ja odpadam. znowu? :bicz3: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 17:59_________________________________________________ Będę na 100 % chyba że auto nie zapali a to mało prawdopodobne hehehehe Zgarnąłem jeszcze kumpla z opolskiegoVAG'a :> P Przyjedzie swoją 80-tką Może uda się kogoś jeszcze nagrać. Czyli o 16 w wcześniej podawanym miejscu. :> :good: Tygrys bierz przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie no, stary, jak to zrobic? Jak bede na przyklad do 15 pracowal to co? Przeciez w godzine moim traktorem nie przylece... Chyba ze bym mial Veyrona..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie no, stary, jak to zrobic? Jak bede na przyklad do 15 pracowal to co? Przeciez w godzine moim traktorem nie przylece... Chyba ze bym mial Veyrona..... przeciez Ty w soboty pracujesz do 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdarza sie i do 17... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 jak by nie było zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja lecę jeszcze do sklepu na małe zakupki i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 tak więc 16.00 pod Race Planet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dzięki za miłe spotkanko , za garść informacji o A4 :> i możliwość pooglądania furek i przymiarkę i jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja tez podziękował za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwa Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Nam również było miło , poznało się fajnych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ja również dzięki za spota. Zdjęcia dodam jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezeswita Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki za spota :good:pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Lewy to czekamy na fotki a tu link do fotek z M.I.V.W 2011 :> https://picasaweb.google.com/patrys173.a3/MIVWEvent2011NL?authkey=Gv1sRgCI722pzexYrThQE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 wpadajcie częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 norki równiez dziekuja za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mam nadzieje , że link do zdjęć będzie działać. http://imageshack.us/g/543/dscf7084g.jpg/ Dodałem wszystkie zdjęcia a wy sobie wybierzcie , które chcecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwa Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 działa link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Lewy dobre fotki ale potrzebuję kilku w pełnej rozdzielczości to wrzucę coś do pierwszego posta poszło PW[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 16:43_________________________________________________Panowie wesprzyjcie w głosowaniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi