Patryś Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 No to kolejny do listy To o której się spotykamy? 11? 1. Patryś + 1 2. Zakwa + 1 3. Tomasz Dryk + 1 4. laki83 + 1 5. RS ? 6. Damian866 ? 7. KubekA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Patryś, bo nie mogę z kalkulatora odczytać... Wytłumacz jeszcze raz kiedy, o której i gdzie to jest. Jest to impreza 1 czy 2 dniowa? Napisz też gdzie chcecie sie spiknąć ( adres) Pozdro Rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 MI.V.W Event 2013 Lotnisko Valkenburg, 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk 4.08.2013 r. godz 9.00-17.00 Event jednodniowy Proponowałbym spotkać się w Katwijk ul. Wassenaarsweg 61 przy drodze N206 tam jest restauracja jakaś i parking gdzie można się razem spotkać i pojechać dopiero na teren lotniska. Co wy na to? http://goo.gl/maps/i1sdf Godzina 11.00-11.30 można się spotkać i jechać razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwa Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Hejka ja bym proponował gdzieś o 12 te spotkanie bo też mam gdzieś 130km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No to może być 12 mi tam obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pany, co to +1 ? Kobiety bierzecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dokłądnie. Kobietki sobie a my autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubekA4 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Będzie ktoś może leciał od Utrechtu???? ps. W ogóle się zastanawiam,czy nie wyruszyć rano tj. koło 9tej ,bo córcia i tak nie śpi od 6;30 , a i kilometrów mam sporo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Z Utrechtu sporo? Koło 60-70 zależy jak pojedziesz. Ja mieszkam w Aalsmeer więc rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No ja bym musial duzo wczesniej wyjechac. 350 km Leci ktos od Venlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kolega zakwa jest z Oss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Będzie ktoś może leciał od Utrechtu????ps. W ogóle się zastanawiam,czy nie wyruszyć rano tj. koło 9tej ,bo córcia i tak nie śpi od 6;30 , a i kilometrów mam sporo:wink: ja jestem z harmelen koło utrechtu..to mozemy sie spiknać gdzies po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To ty ciuliku tak blisko mieszkasz mnie i nic nie pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To ty ciuliku tak blisko mieszkasz mnie i nic nie pisałeś. ej pito nieogolona ja tu cały czas mieszkam.juz wtedy jak sie spotkalismy wtedy w delft.to trzeba było sie zainteresować i zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No to panowie Godzina 12.00 - Katwijk ul. Wassenaarsweg 61 przy drodze N206 i lecimy razem na teren lotniska http://goo.gl/maps/i1sdf Na spóźnialskich chwilkę zaczekamy. Jakby co to dzwonić do mnie +31 645 995 374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dobra, to potwierdzam, niestety bez zonki. Mam zamiar o 8:00 wyjechać, - zobaczymy jak wstane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubekA4 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja za 30min wyjeżdżam z żoną i córcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Do mnie powinien zaraz Wojtek przyjechać, jakaś kawka i lecimy dalej :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nie wyrobie sie na 12 bo żonce spontanicznie sie zachcialo tez jechać jak stałem w drzwiach i musiałem na nią czekać.... :/ Mam jeszcze jakieś 130 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi