gizmus2006 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Hej. Jako, że nie wiem gdzie wątek umieścić a wspomniane urządzenie znajduje się w komorze silnika myślę, że to dobre miejsce. Moje auto posiadało teoretycznie Webasto, które nie działa stwierdziłem więc, że handlarz je wymontował ( jedyną pozostałością jest chyba sterownik koło kierownicy). Dziś jednak przy okazji kontroli paru rzeczy pod maską mój wzrok przykuło dziwne urządzenie pod prawą lampą. Można je też zobaczyć zdejmując maskownice od zaczepu holowniczego. Wygląda jak całkiem spory walec z czymś przypominającym czarny filtr oleju u dołu zamontowany pionowo, od góry kilka rurek. Tyle co udało mi się zobaczyć niestety nie przyszło mi do głowy zrobić zdjęć tego czegoś. Przeszukałem już "Sam naprawiam moje Audi" i niczego podobnego na obrazku tam nie znalazłem. Jutro postaram się jakies fotki wstawić no chyba, że komuś sie uda zagadkę rozwiązać. Dzięki i pozdrawiam forumowiczów.
mcm Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 za prawą lampą w nadkolu jest chyba osuszacz od klimatyzacji taka czarna bańka z aluminiowymi rurkami [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 12:25_________________________________________________
gizmus2006 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Dziękuje ślicznie. Czyli moje nadzieje ze jednak mnie nie wykantowali(a właściwie tatę) poszły się golić. Dzięki za szybką odpowiedź.
przemik Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Webasto jest najczesciej montowane na/do podluznicy... przynajmniej u mnie tak jest
Rekomendowane odpowiedzi