zawi Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 A dzisiaj przyszlo cos takiego i nastepny maly modzik w autku.
zawi Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Witam,zeby nie bylo ze nic sie nie robi przy autku tak wiec na audika wpadly nowki oponki goodyear asymmetric 2,sciemka tylnich szybek,lampeczki w drzwi(biale i czerwone),ledowe oswietlenie tablicy,czyszczenie tapicerki.I pare fotek do ogladania:banan: A tutaj moje dwa dupowozy razem:decayed:
daniels Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 ładna b7 i kolor bardzo się mi widzi :wink:
zawi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 plus za oponki ) No musze przyznac ze jestem mile zaskoczony,bo wczesniej jezdzilem na Falkenach FK452 i ciagle cos sie dzialo albo sciagalo w prawo,albo drzala kierownica ciagle cos,albo poprostu byly jakies felerne:facepalm:Po zmianie na Goodyeary wszystkie wyzej wymienione problemy sie skonczyly i teraz moge sie cieszyc z jazdy:naughty:
mkmarcin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A jak ci się jeździ z Bilsteinem i Eibachem ? Rozumiem że -30 .
MaSSowski Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 no muszę przyznać że ten zderzak od s4 to mnie mocno zajarał xD już wiem na co wydam pieniążki a Autka można powiedzieć ze mamy takie same tylko ze ja środek cały w skórze z pełna elektronika.
zawi Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 LX7Z Audik sprzedany,watek do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi