Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moje pierwsze cztery kółka ... na masce :) 170KM 350Nm - będzie więcej ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fatalny środek niebieski bo to z TAXI

Opublikowano

Skąd wiesz kolego że niebieski środek jest z taksówki, z tego co kolega pisze to auto jest z Niemiec a taksówki tam maja masakryczny kawa z mlekiem lakier. A tu autko ma lakierek całkiem całkiem :tongue4:

Opublikowano

bo folia została zdjęta :) to i lakier ładny :)

Opublikowano

Kolego, na fotach poznaję, że auto gościło w Augustowie na jeziorem Sajno. Zgadza się? Co tam, robiłeś ? :tongue4:

Opublikowano

w tamtych latach taksówek nie oklejali :decayed:

cały czas oklejają :)

Opublikowano

fatalny środek niebieski bo to z TAXI

o karva,co za bzdura :wallbash:

Auto jak auto,ważne żeby się dobrze sprawowało :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kolego, na fotach poznaję, że auto gościło w Augustowie na jeziorem Sajno. Zgadza się? Co tam, robiłeś ? :tongue4:

Dokładnie :good: auto było tam kupione od na prawdę wporzo handlarza :good: a poza tym to mam teściów w Augustowie :hi:

niebieski bo to z TAXI

A już co niektórzy to wymyślają :P:P mi powiedziano, że autem jeździł bogaty rolnik i już :P i mogłoby się zgadzać bo pod maską, pod filtrem powietrza znalazłem trochę słomy i innych śladów mogących to potwierdzić :polew:

to i lakier ładny :)

Lakier nie jest taki ładny dlatego pisałem, że na wiosnę robię mega polerkę.

PS. Auto kupowałem na podstawie stanu technicznego a nie stanu licznika. Ja auta (bo nie szukałem tylko Audi) szukałem od marca, więc ta "perełka" była i jest dla mnie mega wypaśna :cool1:

Opublikowano

Dokładnie :good: auto było tam kupione od na prawdę wporzo handlarza :good: a poza tym to mam teściów w Augustowie :hi:

niebieski bo to z TAXI

A już co niektórzy to wymyślają :P:P mi powiedziano, że autem jeździł bogaty rolnik i już :P i mogłoby się zgadzać bo pod maską, pod filtrem powietrza znalazłem trochę słomy i innych śladów mogących to potwierdzić :polew:

to i lakier ładny :)

Lakier nie jest taki ładny dlatego pisałem, że na wiosnę robię mega polerkę.

PS. Auto kupowałem na podstawie stanu technicznego a nie stanu licznika. Ja auta (bo nie szukałem tylko Audi) szukałem od marca, więc ta "perełka" była i jest dla mnie mega wypaśna :cool1:

to jak następnym razem będziesz w Augustowie do daj znać to zrobimy spota zapoznawczego :good:

Opublikowano
  • Autor

to jak następnym razem będziesz w Augustowie do daj znać to zrobimy spota zapoznawczego :good:

Sie wie :good: najbliższa planowana wizyta to luty (poczatek miesiąca) :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratuluje furacza!:)

Przy okazji, Marecki peeedz mi proszę jak było u Ciebie z grzanymi lustrami...

ja instalacje mam, ale miernik pokazuje 0 V napięcia :(

Wyczytalem na forum, że jesli ma się instalację to wystarczy podpiąc... ale jeśli napięcia nie ma to ja to ma zadziałac niby? :tongue4:

Szerokości i bezawaryjności ! :)

Opublikowano

Napięcie jest widoczne dopiero po podłączeniu lusterek, u mnie też 0v a jak podłącze to działają :)

Opublikowano

:) Dzieki za odpowiedź....

wiec moge sie rozglądać za nowymi wkładami :good:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie jak pisze mlody_drog ;) ja w sumie nie mierzyłem napięć, tylko zapoznałem się z treścią tematu jak zrobić grzane lustra i wio z koksem :) kup same maty grzewcze (max 10zł/szt). Robota na jeden wieczór :good:

Opublikowano

Mysle nad oryginałami z ASO.....moze zmienie zdanie jak zadzwonie zapytac o koszty :>

Z klejeniem mat chyba troche zabawy....zobacze, ale na pewno jeden z dwu sposobów wejdzie w życie :good:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dziś przyszło do mnie -> http://allegro.pl/audi-a4-b7-regulacja-mechanizm-ledzwi-fotel-i1478231341.html :cool1: ciekawe czy podejdą ?? :gwizdanie:

Tylko kiedy ja znajdę czas na rezanie :wallbash:[br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 23:56_________________________________________________Jednak regulacji lędźwi nie zakładam. Będę szukał od razu foteli z regulacją lędźwi oraz wysuwaną częścią fotela - podudzie.

We wtorek i środę walczyłem z lakierem. Ponad 10h machania rękami. Efekt w miarę zadowalający. Będę musiał kupić coś lepszego na ryski oraz koniecznie polerkę na przyszły rok ;) bo to idzie się pochlastać machać tyle łapami :wallbash::ad:

Poniżej najświeższe fotki:

ad1_hsrrnqw.jpgad2_hsrrepw.jpgad3_hsrrehx.jpgad4_hsrrehw.jpg

Zestaw małego detailera ;)

zestaw_hsrrexx.jpg

Na przyszły rok muszę się rozejrzeć za nowym felunkiem - 17"

Jutro zakładam Oil Catch Tank. Muszę sprawdzić czy to faktycznie odma tak leje olejem i non stop zasyfia EGR.

Opublikowano
Na przyszły rok muszę się rozejrzeć za nowym felunkiem - 17"

no bo ta 15 to na zime max.

EGR wywal... na cholere Ci to dziadostwo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Przy okazji zakładania OCT zaślepię EGR i zobaczę czy dynamika będzie choć trochę lepsza.

Zamiast EGRa zakłada się tzw flanszę ? dobrze kombinuję ? ile takie coś $$ ??[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 21:28_________________________________________________Dziś odebrałem kółka 17" od kolegi dominikt1 :hi:

Będą na lato na przyszły sezon, no chyba że przez jesień i zimę zmienię zdanie i znajdę coś innego :gwizdanie:

Póki co to jest plan na przyszły sezon:

felgi_hahqhns.jpg

Tylko nie wiem czy chcę je zostawić w tym kolorze :mysli: może walnąć je w jakiś grafit lub jeszcze co innego ?? :cool1:

Opublikowano

W związku z głosami że felgi które sprzedałem mogą pochodzić z auta skradzionego w Poznaniu u Bartka odsyłam do mojego profilu:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178839.0

na felgach jeździłem dwa sezony i zostały kupione od znajomego z A6.

Mam nadzieje że nowy ich właściciel zrobi z nich użytek :good: myślę że grafit albo gunmetal będzie dla nich idealny.

• 4 lata później...
Opublikowano
  • Autor

W związku z głosami że felgi które sprzedałem mogą pochodzić z auta skradzionego w Poznaniu u Bartka

:no::cool1:

Czas odświeżyć trochę temat :wink:

Auto cały czas mam i użytkuję.

Cały czas podtrzymuję to co napisałem wyżej a pro po niektórych komentarzy - w ogóle nie zauważam żeby ten niebieski środek mi wadził i kuł w oczy :)

Czy potrzebuję czegoś więcej w tym aucie po 5 latach użytkowania ? nie specjalnie.

Jedyne co to teraz będę przerabiał lampy na bixenony.

Auto tak jak pisałem w 1ym poście było kupione z zamiarem pewnego wożenia mojego dupska z punktu A do punktu B i idealnie się wywiązuje z powierzonego zadania :wink: mam inne hobby, w które pakuję kasę także auto to ... auto a nie perełka do dmuchania i chuchania :P

Na wiosnę wymieniłem turbo (hybryda od DEVa), a Spanky dokończył dzieła i wyszło z tego 170KM i 350Nm :kox: Wyszłoby więcej ale dwumas zaczął telepać budą. Także jak odłożę na dwumas to będzie korekta programu :naughty:

PS. Przymierzałem się w tym roku do zmiany na większe kombi w mocnej benzynie ale po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że jeszcze nie teraz.

Nic tylko lać ropę i cieszyć się dalej bezproblemową jazdą :hi:

Edytowane przez marec-ki