Omenos Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 witam, mam problem z immo, rozkodowal sie i nie mozna zakodowac kluczykow bo ich nie pamieta czy cos, mechanior mowi ze moze to byc przyczyna sterownika od immo, moze tak byc ? jutro ma podlaczyc inny i zobaczyc
Pabl0_86 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 a jaki masz problem z tym immo? nie mozesz odpalic auta czy nie dziala kluczyk?czy co? wymieniales baterie w kluczyku?>
Omenos Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 odpala i od razu gasnie, a jak odlacze kleme + i zaraz podlacze z powrotem to raz odpala, pali sie kontrolka od immo, nie da rady zaprogramowac od nowa kluczykow, a nie mam baterii bo mam zwykly kluczyk.
lesand Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 przejrzyj ten wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2784.0
Pabl0_86 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 podłącz pod VAG'a i zobaczymy.
Omenos Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 podlaczalem, wyskakiwal jakis blad od immo ale juz nie pamietam jaki a samochod teraz stoi u mechanika. trudno..[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 16:39_________________________________________________Witam, podam wyjaśnienie, przyczyną moich problemów był walnięty komputer
Adriano007 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam również miałem taki problem jak ty i również magik nie byl wstanie zaprogramować immo a co najgorsze nie mógł sie z nim połaczyc. Samochód zmuszony byłem odstawic do fachowców z grodu kraka i temat załatwili w jeden dzień tzn uwalił sie mi program i wgrali go na nowo. Immo oczywiście działa, jest sprawne i jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi