Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mięśnie to plastry rozgrzewające przyklejaj :wink:

Nie mogę bo mnie parzą jak sam skurczysyn :facepalm:

Panowie jakie BCAA polecacie?

Ja brałem ActivLab ( cytryna i pomarańcza ok, wiśnia syf ) , ale teraz kupiłem HiTec..skład prawie 2x takie dawki co ActivLab, a droższy o 5 zł :wink:

mnie też trochę piekły w kolano ale po godzinie już tak nie parzą tylko ładnie grzeją :decayed:

apropos bcaa to ja biorę HiTec Nutrition, smak wiśniowy - skręca ryj ale na mnie działa :wink:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak poza konkursem ..skład BCAA..

ActivLab - 59, 99 zł / 500 g

Skład:

Zawartość w 10 g:

L-leucyna 2,5 g

L-walina 1,25 g

L-izoleucyna 1,25 g

L-glutamina 3,5 g

HiTec - 64,34 zł / 500 g

Skład: (13g - 1porcja)

L-Leucyna 5000 mg

L-Izoleucyna 2500 mg

L-Walina 2500 mg

Witamina B3 1,8 mg

Witamina B6 0,20 mg

Witamina B12 0,10 µg

FA - 69 zł - 400 g

[TABLE=width: 99%]

Porcja:

5g

Energia

85 kJ / 20 kcal

Białko

5g

L-Leucyna

2500 mg

L-Izoleucyna

1250 mg

L-Walina

1250 mg

[/TABLE]

Opublikowano

A z jakiej odżywki FA wyszły takie wartości? Bo ciekawi mnie cena do składu. Sprawdzałem dużo BCAA ale ni cholery nie mogę znaleźć niczego co by odpowiadało temu co napisałeś.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
ja te uwazam na naj bcaa sa tak skondensowane ze styka 3g na porcie

52 ZŁ ? Aminostar BCAA - 300g SKLEP ? Niska Cena

Ale słaby skład przecież. Zdecydowanie najlepiej wychodzą bcaa z FA :wink:

Że ja ich wcześniej nie widziałem.

Opublikowano

Skład w FA masz porównywalny do Hitec'a :wink: Tylko FA ma 400 g w opakowaniu, a Hitec 500 g :naughty:

Opublikowano
Skład w FA masz porównywalny do Hitec'a :wink: Tylko FA ma 400 g w opakowaniu, a Hitec 500 g :naughty:

I prostym liczeniem wychodzi, że Hitec jest gorszy :wink: Policz sobie ile w hitecu masz porcji po 13 gram i ile porcji masz w FA po 10 gram :whistling:

Opublikowano

ja bym sie tutaj porcjami nie sugerowal poniewaz im wiecej bcaa wezmiesz tym lepiej na tyym wyjdziesz slowa zawodowych kulturystow

Opublikowano

No ok ale i tak fa wychodzie lepiej :) Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujesz

Opublikowano

z tym FA to bede mial na wzgledzie bo teraz wlasnie mialem kupowac bcaa. musze wybrubowac!

Opublikowano

Ja zawsze brałem anticatabolixa bo z glutamina jest ale teraz też wypróbuję tego co Reggi wrzucił

Opublikowano
No ok ale i tak fa wychodzie lepiej :) Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujesz

Lepiej tzn?

W porównaniu hitec vs fa to hitec wychodzi taniej w przeliczeniu na jedna poracje (10g) czystego bcaa

hitec-1,67zł

fa-1,73zł

Opublikowano

Lepiej tzn?

W porównaniu hitec vs fa to hitec wychodzi taniej w przeliczeniu na jedna poracje (10g) czystego bcaa

hitec-1,67zł

fa-1,73zł

Ale w 10g hiteca nie masz tyle samo bcaa co w 10g fa :wink: Zeby bylo tyle samo bcaa w porcji to hiteca musisz przyjac 13g a fa 10g

Opublikowano

Lepiej tzn?

hitec-1,67zł

fa-1,73zł

Ale w 10g hiteca nie masz tyle samo bcaa co w 10g fa :wink: Zeby bylo tyle samo bcaa w porcji to hiteca musisz przyjac 13g a fa 10g

Przeciez napisałem że czystego bcaa czyli:

10g bcaa w 13g proszku hitec-1,67zł

10g bcaa w 10g proszku fa-1,73zł

Opublikowano

Nie wiem jak FA..ale Hiteca dziś rozdziewiczyłem i grapefruit jest pyszny.. Activlaby smakowo przy tym to ścierwo :wink:

Ogólnie kupiłem sobie też stabilizatory na nadgarstki z Olimpu i uderzyłem po tygodniowej przerwie na trening. Stabilizatory na prawdę dają sporo, mega usztywnienie. Przymierzałem takie ściągane z neoprenem z Treca i już nie były takie fajne, a nawet trochę uwierały.

Opublikowano

Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 :decayed:) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10).

Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście :grin:

Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej :

24_05_008.jpg

No i Koksik przyniósł z szatni :

24_05_009.jpg

Pewnie na odżywki miał :polew:

Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek :decayed:

Opublikowano
Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 :decayed:) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10).

Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście :grin:

http://s21.postimg.org/dqpygwocj/24_05_008.jpg

http://s10.postimg.org/4r2jlcjyd/24_05_009.jpg

Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek :decayed:

o Szatan :decayed:

Opublikowano

plywasz? :)

Opublikowano

:grin::grin: daj namiary na siłke też się z nim założe :grin::grin: