enzo777 Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Po wymianie rozrządu auto jest słabe. Poniżej 2tyś.obr. zaczyna telepać silnikiem, a powyżej 3 tyś. nie chce zbytnio ciągnąć. Maksymalna prędkość około 140km/h przy 3000obr. Jakby głośniej słychać silnik w czasie jazdy. Wydaje mi się, że trzeba ustawić kąt wtrysku na pompie. Gdzie to można zrobić w Radomiu w rozsądnej cenie.
pawlo Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Jedz do Gory Pulawskiej - trasa Radom-Pulawy po prawej stronie.
Gość Michał Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Po wymianie rozrządu auto jest słabe. Poniżej 2tyś.obr. zaczyna telepać silnikiem, a powyżej 3 tyś. nie chce zbytnio ciągnąć. Maksymalna prędkość około 140km/h przy 3000obr. Jakby głośniej słychać silnik w czasie jazdy. Wydaje mi się, że trzeba ustawić kąt wtrysku na pompie. Gdzie to można zrobić w Radomiu w rozsądnej cenie. Na Komunalnej jest warsztat,podjedź tam to Ci sprawdzą i ew.ustawią,ceny takie jak wszędzie Swoją droga, kto Ci wymieniał rozrząd nie sprawdzając po wszystkim kąta wtrysku?
enzo777 Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Rozrząd zmieniałem sam. Niestety nie mam zegara do ustawiania pompy ani możliwości podłączenia VAGa. Dzięki za info o warsztacie.
Rekomendowane odpowiedzi