Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lotto i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A żeby było śmieszniej, ostatnio sąsiad wygrał w sklepie spożywczym-a raczej wydrapał: 100.000zł. :decayed: Zwykła zdrapka TORT URODZINOWY; Na konto dostał 90.000 tysi po odliczeniu podatku... Ale jemu się akurat należało, bez roboty był itp. Tylko że suma sumarum wszystko rozpuścił w pi..zdu i tyle z jego wygranej :thumbdown:

Nie zazdroszczę wcale, ale żal dupe ściska że nie zainwestował w dosłownie nic i wsio przepuścił...ech...

Czytałem kiedyś artykuł, że 80% zwycięzców loterii przepuszcza wszystko prędzej czy później, po prostu palma odbija.

Opublikowano

jutro puszczę lotto na "chybił trafił" - czuje, że coś będzie :mysli::decayed:

Opublikowano

jutro puszczę lotto na "chybił trafił" - czuje, że coś będzie :mysli::decayed:

niestety połowę puli będziesz musiał mi oddać bo też mam takie przeczucie :decayed:

Opublikowano

no to jeszcze jakoś to zniosę :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ostatnio trójeczka kolejna :kox: chociaż na piwko jest :cool1:

Opublikowano

a ja nie zagrałem a bym z moich szczęśliwych liczb miał trójkę

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakie numerki stawiacie na kumulację wartą 18.000.000 PLN :?: :kox:

Opublikowano

Takie : 14,26,33,34,35,39

:kox:

Opublikowano
  • Autor

a ja dziś nie puszczałem... wqr..wilem sie na to :( ile można.. :> (pewnie niedługo zacznę kolejną turę) :D

Opublikowano

Odkad zmienili Duzy lotek na lotto, zaklady zamiast po 2 to po 3 zl, niewiem dlaczego ale jest duzo trudniej cos wygrac, wczesniej mialem bardzo czesto, a caly czas wysylam co losowanie po 2 zaklady :gwizdanie:

Opublikowano

Odkad zmienili Duzy lotek na lotto, zaklady zamiast po 2 to po 3 zl, niewiem dlaczego ale jest duzo trudniej cos wygrac, wczesniej mialem bardzo czesto, a caly czas wysylam co losowanie po 2 zaklady :gwizdanie:

ja tak samo ale i więcej grałem- a własnie wygrał ktoś wczoraj? [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 06:23_________________________________________________

jakie numerki stawiacie na kumulację wartą 18.000.000 PLN :?: :kox:

dobra już wiem :gwizdanie:
Opublikowano

i po raz kolejny 30 zeta poszło się j3bać :confused4:

Opublikowano

i po raz kolejny 30 zeta poszło się j3bać :confused4:

Szansa trafienia 6 w Lotto jest jak 1 do 13 milionów z ogonkiem.

Odpowiada to następującej sytuacji:

Na dystansie ponad 13 kilometrów rozpięto sznurek, na którym ktoś w jakimś niewiadomym miejscu zawiązał nitkę o średnicy 1 milimetra.

Następnie wsiadasz do śmigłowca i z wysokości kilkuset metrów rzucasz metalową kuleczką starając się trafić dokładnie w nitkę (nie wiedząc, w którym dokładnie miejscu została zawiązana, a dystans wynosi ponad 13 kilometrów).

Masz dokładnie taką samą szansę, że Twoja kuleczka trafi w tę nitkę, jak na to, że trafisz szóstkę w totka :D :D :D

Opublikowano

Dobre :polew: :polew: :polew: ale co do tego że kiedyś było łatwiej trafić to całkowicie sie zgadzam.Dwa lata temu brałem ślub i uwczesna narzeczoną wpadliśmy na pomysł że zamiast kwiatków wolimy kupony totka ,przepraszam lotto ,dostaliśmy ich od cholery różnych ,duzgo ,multi itd dokładnie za kwote 3251zł wiec nie mało a teraz wam powiem ile wygraliśmy 250zł wiec niezły kibel a zaznacze że kupony były z różnych miast i jak wspominałem na różne gry,od tamtej pory nie gram,po prostu to jakaś wielka ściema,jak sobie przypomne jak z moim kumplem(świadkiem) przy piwku je sprawdzaliśmy a robiliśmy to dokładni to kopary nam opadły :shocked: potem jeszcze raz w kolekturze i to samo mówie wam to wielka ściema to lotto

Opublikowano

Dobre :polew: :polew: :polew: ale co do tego że kiedyś było łatwiej trafić to całkowicie sie zgadzam.Dwa lata temu brałem ślub i uwczesna narzeczoną wpadliśmy na pomysł że zamiast kwiatków wolimy kupony totka ,przepraszam lotto ,dostaliśmy ich od cholery różnych ,duzgo ,multi itd dokładnie za kwote 3251zł wiec nie mało a teraz wam powiem ile wygraliśmy 250zł wiec niezły kibel a zaznacze że kupony były z różnych miast i jak wspominałem na różne gry,od tamtej pory nie gram,po prostu to jakaś wielka ściema,jak sobie przypomne jak z moim kumplem(świadkiem) przy piwku je sprawdzaliśmy a robiliśmy to dokładni to kopary nam opadły :shocked: potem jeszcze raz w kolekturze i to samo mówie wam to wielka ściema to lotto

Ściema nie ściema, generalnie jak ktoś ma pojęcie o czymś takim, jak rachunek prawdopodobieństwa, to wie, co jest grane.

Popularność Lotto wynika pośrednio z faktu, że wiele osób nie potrafi "ogarnąć", jak wiele jest kombinacji 6 liczb ze zbioru 49, czy też 10 liczb ze zbioru 80 (w przypadku Multi).

A jest to czysta matematyka.

Dla Lotto:

tabelka_prawd_lotto.PNG

Dla Multi:

http://serwis.lotto.pl/183-41e3c4eaaca9f.htm

Wygrane się zdarzają, oczywiście, nikt temu nie zaprzeczy. Również wynika to z rachunku prawdopodobieństwa (gdy na przykład podczas kumulacji Polacy puszczają po 20-30 milionów zakładów jednego dnia, no to średnio trzech powinno szóstkę wyłapać :) )

Wszelkie systemy kupowane w necie, granie na "najczęstsze" numery czy inne sposoby dziadka Władka, co tam kiedyś w sześćdziesiątym wygrał milion zdają się psu na budę.

Jedyna pewność wygranej jest wtedy, gdy dysponujemy kwotą pozwalającą wykupić zakłady na wszystkie możliwe kombinacje i ta kwota nie przekracza wygranej (co zdarza się niezwykle rzadko, bo na ponad trzynaście milionów zakładów w Lotto trzeba mieć jakieś 39 milionów PLN).

Przy kumulacji rzędu 50 milionów daje to 11 milionów zysku brutto, niestety jest też jedno ALE. Nie może w takim wypadku paść więcej jak jedna szóstka (ta nasza), w przeciwnym wypadku, już przy dwóch szóstkach (naszej i jakiegoś farciarza) każdy dostaje po 25 mln PLN, a my jesteśmy w plecy 14 baniek :)

Opublikowano
  • Autor

oj tam oj tam... :polew:

Opublikowano

...dzisiaj jak nie zajebiesz to nie będziesz miał ...a 3-4-5 czy 6 to można komuś wybić..... :decayed:

Opublikowano

...dzisiaj jak nie zajebiesz to nie będziesz miał ...a 3-4-5 czy 6 to można komuś wybić..... :decayed:

Dobrze, że nie 1 lub 2, bo to by nieestetycznie wyglądało :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

I korzyść też żadna, bo za jedynki i dwójki nie płacą :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe. No nie powiecie że te pare mln by się człowiekowi nie przydało :evil:

Opublikowano

to jest podatek od złudzeń,puszczasz kupon i już kombinujesz na co wydasz ta gruba kase o tu d*pa ,a jak trafisz trójke ,to sie cieszysz jak murzun blaszką :wallbash: :wallbash: :wallbash: