Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jakie lampy kupić do a4 b6 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem ponieważ okazało sie ze moje xenony są podrubkami i teraz mysle o nowych lampach macie jakies propozycje tak by auto lepiej sie prezentowało ? :cool1:

Opublikowano

kup ori bixenon :good:

Opublikowano

Masz dwie opcje:

1). Zwykłe

2). Bi-xenon

Morał:

Kup Bi-Xenony :good:

Najlepsze wyjście. [czarny środek] - na Allegro od 200zł za sztukę + przetwornice (od 150zł za używki do 400zł za nowe (u konkretnego sprzedawcy) + żarniki.

Opublikowano
  • Autor

a sa jakies xenony razem z ringami ? jak by to wygladało ?

Opublikowano

nie ma nie wyglądało by to

Opublikowano

nie idź tą drogą :no: , z pierwszego posta wynika, że chcesz coś oryginalnego a Ty z ringami wyskakujesz :wtf:

Opublikowano

Audi to nie bmw.Tu żadne ringi nie pasowały i nie będą pasować do tej marki, kup Bi-xenon a będziesz zadowolony i auto świetnie będzie wyglądało

Opublikowano

Co mu po tych bi xenon jak niema pewnie automatycznego poziomowania i spryskiwaczy zostanie dokładnie w tej samej pozycji, też będzie nielegalnie. W tym przypadku niech zostanie przy tym co jest, jeżeli to oczywiscie zestaw z allegro. Nie bez przyczyny ktoś wybrał takie obecne proste rozwiązanie. Pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

a może takie ,krótkie i długie światła w jednej soczewce ebay jakieś 1000zł

20375759v.jpg

20435283v.jpg

Opublikowano
  • Autor

Hmm no w sumie te ringi to tylko taki pierwszy pomysł .. Cały czas mysle o xenonach tylko chodziło mi o jakies propozycje lamp . Czy jest mozliwosc by te xenony były ustawiane automatycznie i ze spryskiwaczami ?

Opublikowano

Hmm no w sumie te ringi to tylko taki pierwszy pomysł .. Cały czas mysle o xenonach tylko chodziło mi o jakies propozycje lamp

Jak chcesz Ori to masz dwie opcje.

Jak chcesz wiochę i chińszczyznę to masz wolną rękę i możesz założyć każdą.

Czy jest mozliwosc by te xenony były ustawiane automatycznie i ze spryskiwaczami ?

Jak to sobie wyobrażasz ? - lampę z czujnikami i wycieraczkami ? :gwizdanie:

Było tryliard razy :szukaj:

Opublikowano

te lampy co wkleiłem mają po 10 diod -do jazdy dziennej -wyglądają jak a5 ,tylko a5 jak sie nie mylę mają 12 diod.Soczewki sie same nie poziomują , ustawia sie ręcznie i uwaga to nie są ksenony .są to zwykłe lampy h7 tylko działają na takiej samej zasadzie jak bi . te akurat są przyciemniane ,ale są w wersji chrom. :hi:

Opublikowano
:thumbdown: :thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

Lampy już wybrałem , zobaczymy jak to wyjdzie ,dorobie sobie do nich przetwornice wraz z zarówka xenonową i powinno być dobrze , zobaczymy jaki efekt z tego wszytkiego wyjdzie ...

Opublikowano

te lampy co wkleiłem mają po 10 diod -do jazdy dziennej -wyglądają jak a5 ,tylko a5 jak sie nie mylę mają 12 diod.Soczewki sie same nie poziomują , ustawia sie ręcznie i uwaga to nie są ksenony .są to zwykłe lampy h7 tylko działają na takiej samej zasadzie jak bi . te akurat są przyciemniane ,ale są w wersji chrom. :hi:

tak tylko każdy z tego forum jak cię zobaczy z takimi lampami to będzie szydził i się śmiał że wioska więc popieram także ori...