dzieju-Lublin Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Witam ! moja jak w temacie. Szukalem tematu w poprzednich watkach,ale nie znalazlem tego czego szukam. Prosze tylko o porade w 1 prostej sprawie. Poprzednio przy wymianie mechanik zalal mi olej Mobil 10W40 Turbo Diesel. Dzisiaj rozmawialem z innym mechanikiem, ktory stwierdzil,ze jesli w mojej niuni sa pompowtryskiwacze, to nie powinno sie lac 10W40 . Prosze o odpowiedz czy moge zalac ten sam olej-slyszalem sporo pozytywnych komentarzy na jego temat. Z gory dzieki. Pzdr
pre_pl Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 1. zmień tych mechaników, normalnie koks 2. przejrzyj jednak tematy o olejach, bo są tam odpowiedzi na Twoje pytania - poważnie 3. 110 i pompowtryski, no koks - ale mechanik - nie ma żadnych pompek, lejesz olej z normą 505.00 z pewnego źródla i tyle
dzieju-Lublin Opublikowano 19 Października 2007 Autor Opublikowano 19 Października 2007 pre_pl z Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze moge zalac tym samym olejem. dzieki
baskecior Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Dzieju, do AFN`a zalecany jest 5W40 lub 0W40 (zima). To jest fullsyntetyk zgodny z 505.00 Mechaników zmień , bo pierd...lą głupoty.
Rekomendowane odpowiedzi