Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Spojler tylnego zderzaka Audi A4 B7 (sedan)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie odnośnie tylnego spojlera zderzaka (z parktronikiem) do audi a4 B7 limuzyna. Jest to przeważnie taki czarny element na samym dole zderzaka.

Są takjakby 3 rożne opcje tego spojlera:

- z miejscem na jedną rurę wydechową (okrągłe wycięcie),

- miejsce na jedną rurę podówjną (prostokątne wycięcie),

- oraz dwa wycięcia po obu stronach (quatro).

Moje pytane brzmi, czy to miejsce na spojler w każdych przypadkach jest takie samo?

Mam do wymiany tylni zderzak (jakiś gamoń nie zobaczył mojej niuni) i znalazłem na allegro własnie zderzak ale bez spjlera i boję sie kupic bo nie wiem czy spojer będzie pasował. Oryginalny w audi spojler to chyba 180 PLN.

A zderzak jak w linku:

http://allegro.pl/audi-a4-8e0-04-07-sedan-zderzak-tylny-i1339743440.html

Oczywiście zderzak będzie do lakierowania.

Dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 14:35_________________________________________________nikt nic nie słyszał? Może ktoś miał podobny przypadek co ja?

Opublikowano

z tego co pamietam to Ten dyfuzorek z Twojego zderzaka Bedzie pasował :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystkie zderzaki do sedana B7 sa takie same :naughty:

jesli chodzi o montaz dolnego spojlera to kazdy spojler - pomijajac od RS4 - bedzie pasowal z kazda konfiguracja zderzaka, nawet spojlery od kombi a sedan to te same elementy, bez roznic montazowych

Smialo kupuj zderzak a spojler sobie dopasujesz <- tyle czy to ci sie oplaca???, nie lepiej kupic komplet zderzak ze spojlerem :good:

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedź.

No z chęcią bym kupił zderzak ze spojlerem taki jak mnie interesuje (na jeden wydech- okrągły) ale niestety nie mogę takiego znaleźć na allegro. A w serwisie audi sam zderzak to wydatek 1980 PLN- więc sporo :).

Chyba, że macie namiary na osobą, która handluje częściami do audiolek?

Pozdrawiam,[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 20:38_________________________________________________Panowie,

Jestem już całkowicie w kompletnym dołku. Znalazłem owy zderzak na allegro ale pytanie moje jest teraz ncieo inne. Otóż owy znaleziony zderzak jest od S-linki, podobno niektóre mają ta górną "chromowaną" listwę w kolorze zderzka. Czy to prawda?

Czy bede mógł przełożyć swoją listwę do tamtego?