Vandit Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 witam myślę ze temat będzie w dobrym miejscu, a wiec zacznę od tego iż mój tato jeździł Passatem B5 98r 1,9TDI 90KM przebieg 260000km kombi kolor biały z wypasu 4xel szyb, klima, grzane taborety, el lust,4 poduchy, 2x podłokietnik. Ponad miesiąc temu wywaliła mu babka jadać podczas mgły po nieprawidłowej stronie jezdni, odszkodowanie dostał, i teraz problem co z tym samochodem zrobić, czy sprzedać go w całości(jak tak to za ile?) czy opłaca się rozbierać go na części? Tego co nie widać na zdjęciach to; przygięty słupek i wgniecenia na dachu, łapy nie ruszone. Proszę o waszą poradę gdyż nie jestem handlarzem :> Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
aju Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja bym go rozbieral i sprzedawal na czesci
Vandit Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 tylko w tym problem ze raczej wszystkiego się nie pozbędzie
oktawian Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 no jeszcze sprawa oc zostaje a trzeba je placic ...
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kolego sam musisz zadac sobie pytanie.. czy masz miejsce zeby go trzymac.. czy potrafisz wszystko rozebrac i czy masz czas tym sie bawic.. moja fura- tez passat kilka lat temu wygladala prawie identycznie- troche bardziej slupek i dach mialem pogiety jesli zaczniesz rozbierac na pewno zostana Ci czesci ktore musisz trzymac bedzie Ci szkoda wyrzucic i beda Ci zagracac.. takie moje zdanie.. jesli masz wolna przestrzen czas i checi to mozesz sie bawic w rozbieranie
Rekomendowane odpowiedzi