juropek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Szukam kogoś z okolic Warszawy kto może mi przelutować proska w Chorusie.
Gniady Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Na alegro jest gość spod warszawy.
pablo77n Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ten gość ma nick na allegro fabi_wgw ja naprawiałem u niego radio concert. Wysłałem mu radio i za 3 dni dostałem naprawione koszt z przesyłką w obie strony 180zł. Jeśli mieszkasz nie daleko to na pewno wyjdzie taniej.
juropek Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzięki kurcze troche sporo to ksztuje zaczynam sie oglądać za nowym radiem.
Gniady Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Z gwarancją że za miesiąc nie będzie to samo.Ja kupiłem uszkodzonego concerta za 80zł. wymienilem procek podłączyłem zmieniarke i mam spokój.
juropek Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 Z tego co czytałem do mojego chorusa nie można podpiąć zmieniarki więc nie ma sensu wydawać tyle kasy, muszę poszukać czegoś na zmianę.
pablo77n Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja kupiłem na allegro radio concert z uszkodzonym procesorem dźwięku za 40zł, wcześniej miałem też chorusa, teraz myślę o emulatorze zmieniarki. Oryginalne radio wygląda w aucie o niebo lepiej niż zwykły radioodtwarzacz
juropek Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 No to Ci się trafiło ja szukałem i concerty strasznie drogo chodzą
fabi_wgw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Koledzy dobrze radzą, kupić za niewielkie pieniądze concerta z uszkodzoną regulacją głośności i zapraszam do Węgrowa.
juropek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 heh jak znajdę tanio concerta ze zmieniarką to dlaczego nie tyle że tych to ze świeczką szukać... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi