Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audik Solara Gwint Xen Spryski itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

spokojnie juz aby tknac :decayed: i mysle ze bedzie koniec :kox:

Opublikowano
  • Autor

niestety własnymi to ja bym tego chyba w tym roku nie zrobił eh :decayed: ujnia dalej ni ma :facepalm:

Opublikowano
niestety własnymi to ja bym tego chyba w tym roku nie zrobił eh :decayed:

ile $$?

ujnia dalej ni ma :facepalm:

no nie piertol :shock3:

Opublikowano
  • Autor

no mowie powaznie :facepalm: Pw Ci posłałem jak by co :decayed:

Opublikowano
no mowie powaznie :facepalm: Pw Ci posłałem jak by co :decayed:
dobra znalazl sie jutro bedzie:banan:

fele obadane na zywo jest ogien z d*py.

dzis troche pokrzesalismy stalą i jutro bedzie ogien z d*py :jerk:

Opublikowano

_Solar_ a co z tymi progami? Działasz coś czy zapomniałeś?

Opublikowano
  • Autor

wszysto panie jest pod kontrola progi nie zapomnianie jak by było mozna :decayed:

Mrogal ogien z d*py to sie zacznie dopiero ziac pełną para po całym detalingu :kox: rozumiesz poleringi waxingi i te sprawy :jerk: zderzaczek juz wisi dopracowac i bedzie malina :naughty: klapa juz w gotowosci , progi nastepne w koejce felga czeka na oponki i załozenie. Nowy gwint w drodze. hemple przeguby koncówki przewody hamulcowe itp itd wymienione :slina: no ale jeszcze w uj roboty ze wszystkim całe wnetrze wy***ac wypucowac. Szyby deszka fotele itp wiec modernizzacji w tym miesiacu od zajebania (w uj i w ciut i jeszcze w pi*du ) Dzis po pracy Marcina odstawiamy auto na klocki nie bedzie juz uzytkowane.Czas zaczac prace pełna para.Pozniej w planach po detalingu modernizacje silnikowe sie zaczna mam nadzieje :wink: no ale wiadomo na wszystko czasu potrzeba a tu mnie niestety go brak jak sie człowiek bawi w turyste po całej polsce i europie ,robi srednio po 10 - 15 tys km miesiecznie albo i sporo wiecej to nie dziwota ze staruszkowi trzeba dac odpoczac i ozywic jego dusze w ten własnie oto nastały miesiac na ktory przyszedł jego czas No ale nie czas na Pierdoły prace sie zaczeły powoli i trzeba powoli krzesac ich koniec.

z Mrogal'em podkrecilismy dzis stal zderzaczek :jerk: było hardokowo , jak to mowił jeden chłop " to przrzeciez amortyzazjii nie ma " :grin: no i lecimy z koksem dalej , mam nadzieje ze beda jakies fotostory z modzenia w trakcie działania prac zawodoych z autem :decayed:

a nadzis tylko mała fotka zrobiona młotkiem gumowym :grin:

zdjcie149lh.jpg

Opublikowano

Pięknie będzie :good:

Opublikowano
  • Autor

nastepnym razem jak bede leciał na Opole to mozesz doznac szoku i nie poznac :decayed:

Opublikowano
nastepnym razem jak bede leciał na Opole to mozesz doznac szoku i nie poznac :decayed:

fakt bo będzie tak dawało po oczach że w słoneczny dzień będziesz miał zakaz wyjazdu na ulicę :polew:

Opublikowano

To pitstop robisz w Lublińcu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

rzecz jasna obowiazkowo:naughty:

---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

Gwincior w koncu przyszedł :kox::naughty:

Opublikowano

jakie gewinde wpadło?:decayed::wink:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Fk zawita na moim pokładzie :)

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

fake szpachla :cry::wallbash:

17ep.jpg

Opublikowano

czemu taka krzywdę mu zrobiłeś? :shock3:

Opublikowano

Cisza przed burzą :rolleyes:

Mam nadzieję że to auto doczeka się wreszcie jakiej porządnej sesji :naughty:

Wysłane z mojego GT-N7100

Opublikowano

gipsar01.jpg

:decayed:

Opublikowano

jesli rakielnik sie postara jak do tej pory to bedzie sztos, pielgrzymki powinny sie do magika ustawiac :slina: k**wa po jutrze odbior :jerk:
Opublikowano
  • Autor

Michał sesjon porzadny na pewno bedzie :naughty: Tylko nie wiem czy najpierw foty sie pojawia tu czy gdzies indziej... :wink: Po po co mi komentowanie auta przez znajomych jak moge sobie z nimi na zywo obgadac temat :wink: auto do odebrania niebawem ale zanim doprowadze je do ładu i zrobie sesjon to jeszcze pare dni minie :facepalm: koło do zamontowania, gwint, wnetrze , zbierznosc, lampy , progi szyby przyciemnic itp itd wiec jeszcze chwila niecierpliwosci bedzie.Jesli Mnie moj spec majster z czarnego audi OEM+ nie wspomoze bedzie kiszka :whistling::decayed:

Jak na razie jest ujowo ale stabilnie :jerk:

xzf4.jpg

---------- Post dopisany 07-07-2013 at 02:17 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 23:56 ----------

jest juz sztos :jerk: