cayenne Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 "Czy spotkałeś się z przejawami agresji na drodze? A może inny kierowca sprawił Ci miłą niespodziankę? Czekamy na Wasze relacje, przedstawiające zarówno dobre, jak i złe zachowania na drodze. Zgłoszenia mogą być przysyłane w formie zdjęć, filmów, lub po prostu opisów sytuacji. Konkurs trwa od 1.10.2007 do 30.11.2007 r." http://www.auto-swiat.pl/jadefair/konkurs.asp
ykk Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Eee.. Myslalem ze glowna nagroda jest A5..
Gość Keżor Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 jak mi ktoś wymusi pierwszeństwo i wyjedzie przede mnie to jak mam mu zdjęcie zrobić ?
Smoczyca Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Filmować cały czas drogę i potem powycinać te perełki : )
krzyniek Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Filmować cały czas drogę i potem powycinać te perełki : ) to chyba jedyny sposób, albo poprosić o pomoc "wielkiego brata"
neever Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 tiaaa to może mam się zgłosić do drogowki aby udostępnili film z kamerki? heheh
MANIUTEK Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Agresje przejawiam ja ,jadac naszymi drogami-lustrami.Milo zachowuje sie puszczajac ruch pieszych przez droge. :>
hornet Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 tiaaa to może mam się zgłosić do drogowki aby udostępnili film z kamerki? heheh Mi zrobili wielką łaskę że mogłem drugi raz zobaczyć jak poprosiłem :gwizdanie: Niestety ale Pan policjant był nieugięty hehehe i wzbogaciłem nasze Państwo .... BTW ciekawy jestem na co poszła moja kasa hahah pewno na paliwo do vectry która mnie złapała
krzyniek Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 tiaaa to może mam się zgłosić do drogowki aby udostępnili film z kamerki? heheh Mi zrobili wielką łaskę że mogłem drugi raz zobaczyć jak poprosiłem :gwizdanie: Niestety ale Pan policjant był nieugięty hehehe i wzbogaciłem nasze Państwo .... BTW ciekawy jestem na co poszła moja kasa hahah pewno na paliwo do vectry która mnie złapała no chyba żartujesz...... tyle to ona nie pali a kasa poszła do władz... a jakaś jej część może skapnie policji.
hornet Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Tak czy siak ....dopisali 10pkt i skroili mnie na 500 zł ..........wracałem z lodów i to były najdroższe lody w moim życiu ;(
Rekomendowane odpowiedzi