ogon Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Jak zmienic kodowanie foteli poniewaz grzeja mi odwrotnie tzn wlacze pasazera to grzeje kierowcy.dzieki
domjenick Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 a instalację masz ori,czy dokładaną?bo kodowanie(o ile jest takie w ogóle) nie ma znaczenia,przecież masz przycisk po swojej stronie [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 00:35_________________________________________________ czy to B5,czy B6-przycisk masz na stronach
ogon Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 auto jest przerabiane z rhd na lhd no i grzeje mi odwrotnie i nie wiem jak to przeszkoczyc,mysle ze to tylko kodowanie tak jak z drzwiami czy licznikiem ale nie umiem znalezc jak to sie koduje.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 00:47_________________________________________________a4 b6 z 2004 oczywiscie diesel
domjenick Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 nie ma takiego kodowania,bo to jest bez znaczenia-przycisk masz na stronach-myślę,że ktoś to dorabiał i zamienił kable stronami-klimatronik,czy to europejczyk,czy anglik-jest taki sam
ogon Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 hmm,dzieki,a juz myslalem ze zakoduje i nie bede musial kablami sie bawic.
Rekomendowane odpowiedzi