mario1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam czy istnieje jakaś możliwość regulacji kątów pochylenia kół przednich Byłem na zbieżności i powiedziano mi że w audi się nie ustawia. Opony dosyć mocno zjechane od wewnętrznej strony
.Pablo. Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 A w jakim stanie są wahacze bo one odpowiadają za ustalenie odpowiedniego konta pochylenia koła. Jeśli masz dwie opony zjechane od wewnętrznej strony to nie kont pochylenia koła tyla zbieżność źle ustawiona.
mario1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 W wahaczach widać lekko popękaną gumę dwie opony są zjechane o wewnątrz Na stacji diagnostycznej (laserowe ustawianie zbieżności) wyszło im że zbieżność jest ok tzn.mieści się w normie natomiast kąty pochylenia są znacznie przekroczone prawe koło mocniej przechylone górą do wewnątrz
dante0018 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 O ile sie nie myle to istnieje taka mozliwiosc. Ustawia sie je przesuwajac sanki... Poprawcie mnie jesli sie myle...
Rekomendowane odpowiedzi