Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wymiana rozrządu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam silnik afn moc 130 KM.

Chce teraz wymienić rozrząd. Patrzyłem tutaj na forum na ilość i ceny wymienianych przy tym części.

Wchodze natomiast do sklepu motoryzacyjnego i mówię, że chce wszystko do wymiany rozrządu.

Facet mi podaje rolki Rollensatz ZR oraz pasek Gates Power Grip i mowi że to wszystko i nic innego sie w tym modelu nie wymienia (taki juz tani jest ten silnik)

Czy to prawda ?? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 14:27_________________________________________________mógłby mi ktoś szybko na to opopowiedzieć czy mam wymieniać tak jak jest, czy dokupić inne częsci, za 30 min jestem umówiony z mechanikiem :>

Opublikowano

człowieku, przeciez na forum jest wszystko a ty zakladasz nowy temat bo jestes wygodny. Pasek, rolka napinająca i prowadząca to cały rozrzad. Po za tym wymienia sie pompe wody, 2 paski wielorowkowe i napinacze jak jest potrzeba ale to nie wchodzi w sklad rozrządu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokładnie 110 KM! A korzystając z okazji to co ile w 110-tce powinno się wymieniać rozrząd?

Opublikowano

co 60 000

Opublikowano

chyba że ori to przelot możesz zwiększyć, niektórzy z forum śmigają do 100

Opublikowano

niby można też wymieniać po 90 tyś ale ja bym nie ryzykował, biorąc pod uwagę jakość obecnie prod.części :wink4:

Opublikowano

Na oryginalnych częściach i dobrze zrobionym rozrządzie 90 tyś można jeździć.

Opublikowano

ja bym nic nie kombinował, jest przyjęte co 60 tys wiec wymieniam co 60 a nie doje z niego do końca i licze że na oryginałach to mogę latać do bólu.ja tez zakładam oryginały ale wymieniam jak się przykazuje a nie dmucham potem na zimno. rozrząd nie jest aż taki drogi,pompa wychodzi najwięcej a reszta bez szału.