tomektomek1986 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Moze ktos z tym sie spotkał wczesniej ,a chodzi o to ze przy ruszaniu na swiatlach niechcacy za malo gazu dodałem i auto strasznie hukneło i zgasło ? jaka to moze byc awaria ? Czy cos nie tak z silnikiem ?
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Moze ktos z tym sie spotkał wczesniej ,a chodzi o to ze przy ruszaniu na swiatlach niechcacy za malo gazu dodałem i auto strasznie hukneło i zgasło ? jaka to moze byc awaria ? Czy cos nie tak z silnikiem ? nic sie nie stało.Po prostu motorownie przydusiłes i układ napędowy dał taki objaw
macieek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Moze ktos z tym sie spotkał wczesniej ,a chodzi o to ze przy ruszaniu na swiatlach niechcacy za malo gazu dodałem i auto strasznie hukneło i zgasło ? jaka to moze byc awaria ? Czy cos nie tak z silnikiem ? Nie. Zadna Awaria To jest normalny objaw nieumiejetnego ruszania. Jezdzij dalej, staraj sie nie powtarzac tej sytuacji bo sprzeglo dostaje ostro podczas takiego Huku i pewnie wiele innych podzespolow rowniez. P.S Popraw opis Chyba nie byle B6 Coupe z AWX.
ERW0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nic sie nie stało.Po prostu motorownie przydusiłes i układ napędowy dał taki objaw zgadzam się
tomektomek1986 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 sytuacja ta miala po raz 2 .. wczesniej jednak nie zwrocilem na to wiekszej uwagi .. Jesli chodzi o opis to nie wiem co oznaczaja skróty awx czy inne .. Mam audi a4 b6 kombi 130 km i nie wiem na jakie oznaczenie mam zmienic ?
macieek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 sytuacja ta miala po raz 2 .. wczesniej jednak nie zwrocilem na to wiekszej uwagi .. Jesli chodzi o opis to nie wiem co oznaczaja skróty awx czy inne .. Mam audi a4 b6 kombi 130 km i nie wiem na jakie oznaczenie mam zmienic ? Kombi to jest Avant Diesel 1.9 130koni jest albo AVF(6biegow) albo AWX(5biegow) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi