Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem 30cm (presidenta georgie)

:co:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to mi ebneli

szukam czegoś do 50/70cm max bo nie chce mieć auta "zdalnie sterowanego", i oczywiście magnes :wink:

Opublikowano

to mi ebneli

szukam czegoś do 50/70cm max bo nie chce mieć auta "zdalnie sterowanego", i oczywiście magnes :wink:

President missouri ma 70 cm. Polecam także sirio as 100.

Opublikowano

to mi ebneli

szukaj helikala jakiegoś, np. PIRAT NOWA WERSJA 2012 (nie świszczy) Oryginalna antena CB magnesowa helikalna 62cm magnes neodymowy kabel 5m :: KONEKTOR5000.PL specjalistyczny sklep CB

Opublikowano

Pirat jest ok

natomiast nie sadze ze z omegą wyglada źle, to jedna z fajniejszych anten.

Nie rozumiem ludzi kupujących georgie jak Florida jest nieporównywalnie tańsza i lepsza i lepiej wygląda :wink:

Opublikowano
Pirat jest ok

natomiast nie sadze ze z omegą wyglada źle, to jedna z fajniejszych anten.

Nie rozumiem ludzi kupujących georgie jak Florida jest nieporównywalnie tańsza i lepsza i lepiej wygląda :wink:

georgia jest fajna bo mała i mało w oczy się rzuca, a i tak zaebali:grin:
Opublikowano

Może to magia napisu "president" ? :decayed:

Opublikowano

w sumie tak samo wygląda bodajże delta:eusathink: a kosztuję coś koło 5dych:decayed:

Opublikowano

zobacz sobie floride export :wink:

Opublikowano

a tak z innej beczki z kąt biorą się te różnice w cenie tych samych anten presidenta, bo jak brałem swoją antene to kosztowała 25setek a teraz idzie na niektórych aukcjach ją kupić za 13setek, podróbki jakieś:eusathink:

ANTENA CB PRESIDENT GEORGIA BLACK + FOLIA + GUMA (3521769692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ANTENA CB PRESIDENT GEORGIA 31,5CM MAGNES (3481741306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

zobacz tak samo missouri EXPORT, wersje export jak widzisz są czarne i tańsze, żadne tam podróby, mają także tendencje do rdzewienia :decayed:

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Zobacz też tą antenke, jak chcesz być cichociemny

President Virginia antena CB 50cm - dyskretny wygląd jak antena FM!, super mocny magnes :: KONEKTOR5000.PL specjalistyczny sklep CB

żeby nie było w ogole nie popieram takich anten :decayed: antena zaczyna sie od 1m

Opublikowano

Panowie a takie małe pytanie... czy można skrócić minimalnie antene ucinając końcówkę bez żadnych konsekwencji ? ;) mam sirio ML 145 i jest dla mnie minimalnie za długa;)

Opublikowano
Panowie a takie małe pytanie... czy można skrócić minimalnie antene ucinając końcówkę bez żadnych konsekwencji ? ;) mam sirio ML 145 i jest dla mnie minimalnie za długa;)

rozstroi ci się

---------- Post dopisany at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

da się to wystroić na wszystkich 40 kanałach?

Opublikowano

No ja wczoraj sprawdziłem w trasie to padło od konektora.... na ASC i z tym dodatkowym filtrem nic nie robię... tylko w mieście skręcałem RF Gain i ogień.

Dla mnie styknie ( przypominam, że jeszcze nie miałem czasu wystroić)

Opublikowano

Jak utniesz i SWR zostanie przynajmniej 1 do 5 to jeszcze by było znośnie.

Szkoda ze hornet po drugiej stronie polski bo bym z chęcią porównał mody. Swoje sam dłubałem.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

a sam bat mozna w jakis spoosob wyprostowac? bo mi sie troche po wyginal :(

Opublikowano

można tylko abyś nie złamał

Opublikowano
można tylko abyś nie złamał
hehe dobre , spróbuj złamać bata w ML-ce:naughty:
Opublikowano

uwierz da się

Opublikowano

tak? może mi napiszesz w jaki sposób to uczyniłeś to sprawdzę , mam jeszcze 3 baty od ML-ek , wysyłam je zwinięte w okrąg i po wyjęciu z paczki promiennik jest minimalnie przegięty , ostatnio kolega zatrzasnął kluczyki i robiliśmy z tego promiennika wytrych, wyginany w esy floresy nie chciał się skubany złamać, hmm dziwne:eusathink: