Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha takiego zastosowania mlki jeszcze nie słyszałem :polew:

ja moge powiedzieć że jak sie komuś zayebie batem od mlki to na nodze zostaje pręga na jakiś tydzień :decayed:

jeszcze kiedyś ją rozkładałem przy wyjmowaniu z bagażnika i kumpel dostał także w twarz, to trzymało sie podobnie :decayed::polew:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tak? może mi napiszesz w jaki sposób to uczyniłeś to sprawdzę , mam jeszcze 3 baty od ML-ek , wysyłam je zwinięte w okrąg i po wyjęciu z paczki promiennik jest minimalnie przegięty , ostatnio kolega zatrzasnął kluczyki i robiliśmy z tego promiennika wytrych, wyginany w esy floresy nie chciał się skubany złamać, hmm dziwne:eusathink:

przyślij mi ją, zrobie ci fotki złamanej :grin:

Opublikowano

Jakość promiennikow zależnie od firmy tez jest różna jedna się zgina jedna złamie.

Te rdzewieja innych rdza nie tyka.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

tutaj mówimy konkretnie o promienniku z ML-ki :wink: kolego mech15 , to że złamiesz to wiadoma sprawa, w końcu to stal ale nie zrobisz tego chcąc go np. wyprostować, musiałbyś z nim trochę powalczyć taki j**aniec twardy jest:decayed:

Opublikowano

Hah, faktycznie wcześniej wspominał że to ML 145. Przeczytałem tylko dzisiejszy post i zapobiegawczo odpowiedziałem. :decayed: Kriss napisał, są anteny i anteny. Z ML'em trochę by było walki

Opublikowano

Fajnie konkretnie Sirio Midland i President.ML-145 to tylko typ anteny i każdej firmy inna jakość.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Fajnie konkretnie Sirio Midland i President.ML-145 to tylko typ anteny i każdej firmy inna jakość.

gwarantuję Ci że żadnego promiennika z w/w anten nie złamiesz ot tak sobie:naughty:
Opublikowano

Oddam swoją Sirio ML 145 :wink:

Opublikowano

za ile ?

Opublikowano

za ile ?

Za sto :decayed:

---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

Tylko kabelek przydało by się dać nowy :whistling:

Opublikowano

7,5 zł i jesteśmy dogadani

Opublikowano

Dam 8 tylko niech mi ktoś powie co kupiłem bo się zgubiłem?

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Stówka z moją wysyłką. Nie dziaduj już tak :facepalm:

Opublikowano

ja dam 100... pesos :decayed:

Opublikowano
Dam 8 tylko niech mi ktoś powie co kupiłem bo się zgubiłem?

Sony Xperia Tapatalk 4.

:polew::polew:

Opublikowano

Co może być powodem przepalania się bezpiecznika na zasilaniu CB Radia. Chyba już z pięć razy. Zawsze jak podłączam kabel zasilający do radia. Radio wtedy jest wyłączone.

Opublikowano
Co może być powodem przepalania się bezpiecznika na zasilaniu CB Radia. Chyba już z pięć razy. Zawsze jak podłączam kabel zasilający do radia. Radio wtedy jest wyłączone.

Ja miałem podobny przypadek,powodem był luzny kabelek w wtyczce którą wkładam do gniazda zapalniczki.Zlutowałem i do tej pory jest gicio.

Opublikowano

Tylko że u mnie kabel jest na stałe podpięty do auta i wyciągam z wtyczki od radia. Czasem słyszę dźwięk jakby radio w momencie wkładanie wtyku było włączone a nie jest. Tak jakby zaskwierczało gdy przeskakuje iskra. Czy wyłączone radio pobiera jakiś prąd ?

Opublikowano
Tylko że u mnie kabel jest na stałe podpięty do auta i wyciągam z wtyczki od radia. Czasem słyszę dźwięk jakby radio w momencie wkładanie wtyku było włączone a nie jest. Tak jakby zaskwierczało gdy przeskakuje iskra. Czy wyłączone radio pobiera jakiś prąd ?

Może się mylę ale zwróć uwagę na kabek gdzie jest podpięty na stałe,może jest luz.I też na bezpiecznik i kabelki łączenia na kablu,u mnie mam dwa bezpieczniki jeden na kablu drugi w samej wtyczce,należy wyeliminować te dwie kwestie,potem szukać dalej.

Opublikowano

Może też być po prostu za mały bezpiecznik u mnie 10A i problem z głowy.

W bezpiecznikach tez jest chińska lipa pisze 10 a wytrzymuje 4.

Sony Xperia Tapatalk 4.