Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamaskowany kosmita albo Brava z aluminium. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krzysiek nie kombinuj, to jest po prostu "Hulster z uchwytem" :grin:

Opublikowano
nie wiem co niektórzy mają do Teddyego :)

"Szybka 19" niewygodna, kanały tez lepiej zmienia sie pokretłem, brak RF-Gain, ASC takie sobie, ale nie wiem czy w którymś działa idealnie.

Generalnie sporo wygodniejsze w obsłudze są Presidenty serii II i ich pochodne. Te pokrętła, przełączniki i wyświetlacz segmentowy najbardziej mi odpowiada.

Opublikowano

radio mam pod podłokietnikiem i bez problemowo je obsługuje ręką " na pamięć " RF jest wręcz zbędny.. super wycina nawet na śląsku ... także jak włącze CB to całą trase go nie dotykam .. :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

johnson ma slaby glosnik, lepiej zobacz Walkera jak możesz dysponować taką kwotą :wink:

lafayetka dobra jak chcesz zrobić instalke cicho ciemną i nie masz gdzie wsadzic radia :decayed:

Opublikowano

Artur jak chcesz radio z którego możesz wycisnąć coś więcej to bierz Walkera :good:

Opublikowano
Artur jak chcesz radio z którego możesz wycisnąć coś więcej to bierz Walkera :good:

ale co osiągnąć??

jakiego Walkera

Opublikowano

ale co osiągnąć??

jakiego Walkera

President Walker. Jedno z niewielu radiów które jest przyjemnie włączyć. Dobrze dostroisz z anteną i będzie mega efekt. Pytanie czego oczekujesz? Rozmów na poziomie 1-2 km czy 10 km :wink:

Opublikowano
Rozmów na poziomie 1-2 km czy 10 km :wink:

Na to akurat ma wpływ o wiele więcej czynników niż by się mogło wydawać :wink:

Ale oczywiście pytanie do czego radio będzie używane i ewentualnie jak często jest jak najbardziej na miejscu :wink:

Opublikowano

ale co osiągnąć??

jakiego Walkera

President Walker. Jedno z niewielu radiów które jest przyjemnie włączyć. Dobrze dostroisz z anteną i będzie mega efekt. Pytanie czego oczekujesz? Rozmów na poziomie 1-2 km czy 10 km :wink:

Radia potrzebuje na trasy.

Raczej rzadko śmigam, a co do długości zasięgu to potzrbuje taki aby "wystarczył" :wink:

Opublikowano

Radia potrzebuje na trasy.

Raczej rzadko śmigam, a co do długości zasięgu to potzrbuje taki aby "wystarczył" :wink:

Pomyśl zatem przede wszystkim o dłuższej antenie (mam na myśli okolice 2m albo przynajmniej 1,5m) na dobrym magnesie albo w dziurce jeśli to dla Ciebie nie przeszkoda.

Teraz pojawi się dodatkowe pytanie, z jakimi prędkościami będziesz jeździł po tych trasach :wink:

Wtedy nieoceniony będzie płynny RF Gain w radiu co już Cię może trochę nakierować przy wyborze :wink:

Opublikowano

Taki aby wystarczył to 2-3 km i będzie dobrze. Ja bym postawił na jakiego unidena :wink:

Opublikowano

Artur ale widziałem w wątku Twojej A4 że masz/miałeś CB.

Może powiesz jak oceniasz zestaw z którego dotychczas korzystałeś (co to było?) i ewentualnie co Cię skłania do zmiany.

Łatwiej będzie coś doradzić :wink:

Opublikowano

U mnie w schowku siedzi podwieszony johny III do tego na klapie bagażnika sirio turbo 3000 z bardzo wygodnym uchwytem szybkiego składania przy wjeździe do garażu i nawet mi do głowy nie przyszło, żeby cokolwiek w tym zestawie zmieniać... :decayed: asc działa fajnie-z tych radyjek które posiadałem wcześniej- najlepiej bez dwóch zdań :naughty: Więc mogę polecić :wink:

Opublikowano
Artur ale widziałem w wątku Twojej A4 że masz/miałeś CB.

Może powiesz jak oceniasz zestaw z którego dotychczas korzystałeś (co to było?) i ewentualnie co Cię skłania do zmiany.

Łatwiej będzie coś doradzić :wink:

no pewnie, że można wiedzieć:

mam radio jakies CANWA i antene sirio 1,5m.

antene chciałbym zostawić.

a chce inne radio bo ten "szit" nie ma ASC czyli całą drogę muszę krecić tymi pokrętłami.

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

o radio takie jak w linku cb radio CANVA 268 + ANTENA magn. 42cm ** PROMOCJA (3631198279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Kup do tej anteny Walkera a będzie miód :kox:

Opublikowano

kurcze albo natene mam 100cm musze jutro sprawdzić

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

a co myślicie o radiu Harry III

---------- Post dopisany 14-11-2013 at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany 13-11-2013 at 19:28 ----------

i co sadzicie o radiu Johnny III??

Opublikowano

Jak wybierasz między Harrym a Johnnym to wybrał bym Harrego. Dobry zestaw dla małego mobila. Z anteną sirio ML 145/ AS 100/ Omega 27 stworzysz naprawdę fajną parę, i co najważniejsze będziesz na pewno zadowolony. Jak by ci było mało, zawsze możesz poprawić ASC u Artursss :wink: