Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czy ta poduszka jest "zdrowa"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie. co sadzicie o tej poduszce?? nie wywala błedu, ale im zimmniej tym głosniej w srodku, choc nie zawsze czasem sie zdarzy całkowita cisza, a raz jest głosniej raz ciszej.Oprócz tego dalej problemy z odpalaniem :wallbash: im zimniej tym dłuzej trzeba krecic. swiece ok, filtr paliwa ok, zmienione oringi pod tandem pompą, aku ok, mozna swira dostać i nie wiadomo czego jeszcze sie chwycic :confused4:

P241110_16_17.jpg

Opublikowano

kąt synchronizacji był sprawdzany? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

czy ktos moze mi podpowiedziec jak wymienic ta poduszke?? duzo roboty przy tym??

Opublikowano
  • Autor

to jest poduszka z czujnikiem, od strony kierowcy, ale jak juz pisałem nie ma zadnych błedów na vagu. druga poduszka nie ma zadnego wycieku.

Opublikowano

poduszka do wymiany, jak już wymieniasz to najlepiej od razu komplet :cool1:

Opublikowano
  • Autor

aktualnie nie mam za duzo kasy :confused4: bo u mnie w pracy kryzys chyba sie nie skonczy :angry:. czy moze mi ktos napisac jak wymienic poduszke??

Opublikowano

Witam, jak w temacie. co sadzicie o tej poduszce?? nie wywala błedu, ale im zimmniej tym głosniej w srodku, choc nie zawsze czasem sie zdarzy całkowita cisza, a raz jest głosniej raz ciszej.Oprócz tego dalej problemy z odpalaniem :wallbash: im zimniej tym dłuzej trzeba krecic. swiece ok, filtr paliwa ok, zmienione oringi pod tandem pompą, aku ok, mozna swira dostać i nie wiadomo czego jeszcze sie chwycic :confused4:

P241110_16_17.jpg

a pompe spietrzajaca w zbiorniku paliwa i jej przekaznik sprawdzales?

Swiece zarowe masz sprawne?

Opublikowano
  • Autor

swiece sprawne, a pompe spietrzajaca i przekaznik jak sprawdzic??podejrzewam jeszcze tandem pompe bo hamulec jest twardy, jak ja sprawdzic??

A jak dokladnie podbudowac silnik podnosnikiem, moze mi ktos dokłądnei to opisac, bo to tylko robilem w maluchu:P przy wymianie poduszki.

Opublikowano

sprawdzasz wydajnosc pompy, czy tloczy i jakim strumieniem. jest opisane na forum.

jezeli masz twardy hamulec mozna powiazac obydwa problemy z tandem pompa. niestey raczej czeka wymiana na inna. inaczej trodno ja zweryfikowac. trzeba miec miernik cisnienia papaliwa.

Opublikowano

A jak dokladnie podbudowac silnik podnosnikiem, moze mi ktos dokłądnei to opisac, bo to tylko robilem w maluchu:P przy wymianie poduszki.

musisz podlozyc cos pod silnik typu kawalek twrdej deski aby nie uszkodzic miski :cool1: ale pewniej wjechac na podnosnik auto w gore , podnoosnik pod auto windujesz cale auto w dol i siniczek ci delikatnie sie podnosi , odkrecasz wczesniej srube i wyciagasz wtyke z poduszki

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki za podpowiedzi, bede kombinował. a moze ktos podrzucic numer tej poduchy?? bo jakos znaleźć nie moge.

Opublikowano

ok dzieki za podpowiedzi, bede kombinował. a moze ktos podrzucic numer tej poduchy?? bo jakos znaleźć nie moge.

8E0 199 379 BF -lewa elektr.

8E0 199 382 AG - prawa

Opublikowano
  • Autor

dzieki :hi:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:38_________________________________________________handluje ktos na forum takimi czesciami?? ile moze kosztowac taka poducha??

Opublikowano
  • Autor

a ma ktos moze dostep do tanszego oryginału??

Opublikowano

a ma ktos moze dostep do tanszego oryginału??

http://www.getem.pl/