bulowski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam sparwa wyglada tak przy załączaniu sie turbiny czuć dziwny przeskok hmm.. dawniej tego nie odczuwałem, jak się ma styl jazdy do tego, może podzielicie sie swoimi doświadczeniami, kiedy zmieniać bieg czy krecic go wysoko jak juz jest włączona turbina czy zmiana biegu powinna odbywac sie ponizej 2 tys obrotow? hmm/.\..
sabuk123 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 WITAM JAKIE OBROTY MASZ NA WOLNYCH OPBROTACH
kubson Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 witam sparwa wyglada tak przy załączaniu sie turbiny czuć dziwny przeskok hmm.. dawniej tego nie odczuwałem, jak się ma styl jazdy do tego, może podzielicie sie swoimi doświadczeniami, kiedy zmieniać bieg czy krecic go wysoko jak juz jest włączona turbina czy zmiana biegu powinna odbywac sie ponizej 2 tys obrotow? hmm/.\.. Turbina działa cały czas coś masz nie tak zrób logi.
sabuk123 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mam ok 900 obr takie same na zimnym jak i ciepłym czy przy tym silniku tak ma być
Marek1980 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a czy zmiana biegu powinna odbywac sie ponizej 2 tys obrotow ja zawsze "dokręcam" go do 3 i wtedy zmiana biegu jesli chce pojechać bardziej "agresywnie" to w porywach do 4 i turbo się nie załącza, cały czas chodzi
eltoro3 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a czy zmiana biegu powinna odbywac sie ponizej 2 tys obrotow ja zawsze "dokręcam" go do 3 i wtedy zmiana biegu A czy takie dokręcanie w ruchu miejskim ma jakikolwiek sens?
SkOs Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 hmm czuje ze kolega sie nabija ;p :gwizdanie:
g_egorz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mam ok 900 obr takie same na zimnym jak i ciepłym czy przy tym silniku tak ma być .. 882 ...
Marek1980 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 hmm czuje ze kolega sie nabija ;p :gwizdanie: żartowałem oczywiście 3 to w lekkiej trasie ;P
Rekomendowane odpowiedzi