Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] potrzebuję rysunek z etki dla tego numeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem dolny zbiorniczek spryskiwaczy do swojej b6. Nie mam sprysków ani nic takiego a dostałem w serwisie dolny zbiorniczek z dodatkowym takim małym zbiorniczkiem przyczepianym do tego większego ma on mocowanie na dodatkową pompkę. Gościu powiedział mi że teaz robią tylko jeden wzór i jest on uniwersalny i że u siebie muszę odczepić ten dodatkowy zbiornik. Wszystko by pasowało ale jak go odczepiam to mimo wszystko w tym większym zbiorniku zostają mi otwory poprzez które łączą się wężykami oba zbiorniki. Jeden otwór to ten przez który poprzez wężyk przelewa się płyn do doczepianego zbiorniczka a drugi otwór to prawdopodobnie dziura dla wężyka który odpowietrza ten mały zbiorniczek. Reasumując mam w moim głównym zbiorniku po oczepieniu tego małego dwie dziury które muszę zaślepić aby mi płyn nie wyciekał. Potrzebuję numery tych zaślepek albo rysunek z najnowszej etki abym mógł zobaczyć jak to wygląda. W mojej etce jest rysunek zbiorniczka innego niż kupiłem bez tego doczepianego zbiornika

Numer kupionego zbiorniczka to

AL

8E0 955 453

AM

na tym zdjęciu widać ten doczepiany zbiorniczek:

56df5343ee289240m.jpg

a na tym widać te dwa otwory które muszę zaślepić:

13c701caa64c2a33m.jpg

Opublikowano

Wiem o co ci chodzi przerabialem ten temat jak podlaczalem ori maly zbiorniczek pod xenon :) Pamietaj ze to rysunki pogladowe sa :cool1: pewnie to bedzie zaslepka 8E0 955 465 A 2.00 Pln ASO ale brak bedzie tego bialego plastiku na fotce :confused4:

img5575f.jpg

sprysk.jpg

A jezeli chodzi gorna to nie ma zaslepki :confused4: tylko idzie wezyk odpietrzajacy od malego zbiornika pod spryski xenon 8E0 955 197 A 35Pln ASO

Opublikowano

a to nie jest zaślepka w sytuacji gdy nie ma czujnika niskiego poziomu płynu> bo ten otwór jest większy. Ten co ja muszę zatkać jest ciut mniejszy

Opublikowano

pierscien uszczelniajcy pod czujnik to 7M0 919 382 :cool1: wg ETKI a nie lepiej pojsc do jakiegos plastikarza i nie zaslepic tego :gwizdanie: