Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Nie odpala , rozrusznik sie nie kręci tylko coś "terkocze" pod maską

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wazne ze dziala :good:

mogliśmy od razu ja na linke zapiąć :wink4:

Hornet z nieskrywana przyjemnością podjebałem cie do moderatora :kox::polew: :polew: :polew::kox:

Wiem gieju :decayed: ale nie mogłem wytrzymać :polew: :polew: :polew: Ja pamiętliwy jestem więc czuwaj :decayed:

Dobrze, że bryka działa :good:

Opublikowano
  • Autor

Hornet z nieskrywana przyjemnością podjebałem cie do moderatora :kox::polew: :polew: :polew::kox:

Wiem mistrzu :decayed: ale nie mogłem wytrzymać :polew: :polew: :polew: Ja pamiętliwy jestem więc czuwaj :decayed:

Dobrze, że bryka działa :good:

Ja tez nie mogłem przepuścic takiej okazji więc jest jak jest :kox: :kox: :kox: :kox:

Żeby nie było OT to powiem wam że chójowo pcha sie taka landare we dwóch po oblodzonym parkingu

Opublikowano

a miales linke?? bo ja nie

Opublikowano
  • Autor

a miales linke?? bo ja nie

Shell niedaleko :wink4: nieważne , ważne ze śmiga i nic poważnego :good:

Opublikowano

moskal mi to wygląda na to że rozrusznik się zawiesił :decayed: wtedy najlepiej ggo młotkiem albo kluczem potraktowac :hi:

Opublikowano
  • Autor

moskal mi to wygląda na to że rozrusznik się zawiesił :decayed: wtedy najlepiej ggo młotkiem albo kluczem potraktowac :hi:

no ok , ale po akcji odpaliłem normalnie kilka razy pod rząd a wczoraj znowu to samo pod domem , czas sie chyba rozejrzeć za nowym :good:

Opublikowano

no ok , ale po akcji odpaliłem normalnie kilka razy pod rząd a wczoraj znowu to samo pod domem , czas sie chyba rozejrzeć za nowym :good:

nie trzeba :decayed: ja w tyg swój będe robił :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie trzeba :decayed: ja w tyg swój będe robił :decayed:

ale co konkretnie bedziesz robił ??? walił młotkiem ????

Opublikowano

nie :decayed: wymieniał bendix bo mi nie odbija i jak zapale to piszczy tak ok 2s

Opublikowano

Moskal szczotki na wirniku wymien i będzie jak nowy

Opublikowano
  • Autor

Moskal szczotki na wirniku wymien i będzie jak nowy

juz zamówiłem drugi , w środe podmianka :good:

Opublikowano

c**jku ja bym Ci dzisiaj przywiozl ale niee :) Czesto taka jazda to tez brak styku elektrycznego ( w moim 1,8T juz mialem wymieniac rozrusznik a obejrzalem polaczenia , poczyscilem i smigało jak ta lala ) . Mi sie wczoraj w Asi zepsul ide zaraz go wyrywac :kox: Poczysccie wszystkie styki i zabezpieczcie czyms przy okazji.

BTW kto ma Ci wymieniac rozrusznik ? :) Wie na co sie pisze ? :) "Troszke" kiepski tam dostep :D

Opublikowano
  • Autor

c**jku ja bym Ci dzisiaj przywiozl ale niee :) Czesto taka jazda to tez brak styku elektrycznego ( w moim 1,8T juz mialem wymieniac rozrusznik a obejrzalem polaczenia , poczyscilem i smigało jak ta lala ) . Mi sie wczoraj w Asi zepsul ide zaraz go wyrywac :kox: Poczysccie wszystkie styki i zabezpieczcie czyms przy okazji.

BTW kto ma Ci wymieniac rozrusznik ? :) Wie na co sie pisze ? :) "Troszke" kiepski tam dostep :D

Nosb siedze w Grodzisku , ty byś przyjechał do Piaseczna , nie mam czym do ciebie podjechać , za duzo zachodu , wyrwałem za pół darmo , jutro podrzuci go kurier , całośc mnie wyjdzie 75pln.

bedzie to robil mechanior u którego robie wszystkie moje auta i jebie mnie to , ze jest ujowy dostep :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

mechanik ci podziekuje w PLN

Opublikowano

No zaoszczedzil na rozruszniku to na mechaniku wysra :) Niech Cie bog broni zostawic mu stary :)

Opublikowano
  • Autor

juz sie nie zesrajcie wszyscy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: