noaraf25 Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 witam mam problemik jadac autem (a4 1.9 tdi 95r) nagle wszytko zgaslo padla cala elektryka szok :mysli:po pieciu minutach wszytko nagle sie zapalilo lecz silnika nie moglem odpalic bo siadl akumulator . Co tam zostawilem auto na 24 h kupilem nowy akumulator podloczylem a ty bez niczego awaryjne sie pala ( mrugaja ) dziwne poniewaz wlacznika nie wlaczylem tak samo od siebie . Prad juz byl wiec sprubuje odpalic przekrecam stacyjke a tu nic zero reakcji niewiem moze to rozrusznik ??? jakis blad komputera a co z tymi ciagle mrugajacymi swaitlami awaryjnymi niewiem jak je wylaczyc . prosze pomuscie pozdr irek
schiller Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 na początek proponuje podłączyć VAG-a. wygląda na jakieś poważne zwarcie, tylko dziwne jest to ze po jak mówisz po jakimś czasie wszystko się zaświeciło.
noaraf25 Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 gdy podlaczylem nowy akumulator to wszystko dziala szyby lusterka wszystkie swiatla , dziwi mnie te ciagle swiecace swiatla awaryjne ktorych nie mozna wylaczyc musialem odlaczyc nowy akumulator bo ciagle by migaly
zywczykz Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 a masz zamontowany alarm?? moze cos z alarmem ?? sprubuj wypiac alarm i wtedy odpalic:)
piesiu Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 może być i tak, że komputer "zwariował" i wszedł w stan awaryjny i dlatego migacze Ci pulsują, a elektronika szaleje, ale i tak pozostaje Ci tylko podłączenie pod Vag'a
petrus Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 miałem tak w oplu, przy każdym odłączeniu akumulatora i ponownym załączeniu uruchamiał sie alarm,i rozrusznik nie reagował na przekręcenie kluczykiem,musisz rozłączyć alarm by można było uruchomić auto
Tosik Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Alarm albo coś z immobilajzere Najpierw Vag a potem jak coś szukać dalej. A masz orginalny alarm??
noaraf25 Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Opublikowano 1 Listopada 2007 Tak to immobilejzer wystarczylo wylaczyc pilotem i wszysko oki dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi