gtados Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam Chciałbym zmienić RO na coś lepszego niż w tej chwili co mam ( jakaś tania chińszczyzna). Pytanie: zna ktoś radio Clarion CZ200ER. Może aż tak piękny nie jest, ale bardzo podoba mi się rozwiązanie USB na tylnym panelu. Proszę o opinie czy to bursztynowe podświetlenie pasuje do naszych A4 ? Dzięki za opinie. Pozdrawiam Link do opisu: http://www.clarion.com/pl/pl/products/2010/audio/source_unit/1din/CZ200ER/pl-pl-product-pf_1259412157751.html
kamil Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Szału nie ma ale na pewno lepsze niż to co chińczyki sprzedawają na bazarze.
tomaszstn Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Niestety będziesz miał inny odcień niż fabryczne podświetlenie. Nie wiem jak teraz ale swego czasu Clarion miał za to piękne brzmienie. Wybór należy do Ciebie.
Tolek2pl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Siema co do radia to ja niedawno kupilem takiego ;] Wyglada nawet Ujdzie tylko podświetlenie takie Ubogie tyle, że wykonanie przycisków itp jest na niskim poziomie. Ale za jakoś dźwięku itp Ma duzy plus ;] pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi